Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger gjør som Moods Of Norway-gutta

Viste høstkolleksjon i stedet for vår 2017 under moteuken i New York. Noe Simen Staalnacke og Peder Børresen allerede har gjort under Oslo Runway.

GJØR SOM MOODS-GUTTA: Det at Tommy Hilfiger viste en høstkolleksjon som kan kjøpes rett av catwalken, omtales som et genitrekk. Men, dette har vi da sett før, eller hva Simen Staalnacke og Peder Børresen? Foto: Scanpix
GJØR SOM MOODS-GUTTA: Det at Tommy Hilfiger viste en høstkolleksjon som kan kjøpes rett av catwalken, omtales som et genitrekk. Men, dette har vi da sett før, eller hva Simen Staalnacke og Peder Børresen? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Simen Staalnacke og Peder Børresen var tidlig ute med å kaste seg på den nye trenden blant motehusene; nemlig å gi publikum muligheten til å kjøpe kolleksjonen rett av catwalken. Slik det gjøres i dag er at vår- og sommerkolleksjonene presenteres på høsten, og motsatt. For motebransjen, hvor magasinene gjerne jobber flere måneder frem i tid, er dette en fordel. Men for resten er det så å si en pining å måtte vente et halvt år før man kan få tak i klærne. Moods Of Norway var blant de første som begynte å gjøre dette, og for ikke mange ukene sine viste de en høstkolleksjon under Oslo Runway, mens resten viste for våren og sommeren 2017. 

Nå har noen av verdens største motehus slengt seg på, og Tommy Hilfiger er blant dem. Hilfiger har de siste årene prøvd ut en del nye ting. I fjor introduserte han en Instagram- og Snapchatseksjon under visningen sin. For sannheten er at det å dele bilder med en gang på Snapchat og Instagram har blitt "det man gjør". Og selvfølgelig vil jo designerne at klærne skal komme best mulig frem på disse bildene, så da plasserte Hilfiger likesågodt de som har millioner av følgere på bildedelingstjenestene i sin egen grop. 

Denne gangen derimot, hadde han invitert hundrevis av mennesker til en brygge i New York, hvor han og supermodell Gigi Hadid viste frem sitt nyeste samarbeid. Det at Hilfiger nå viser en kolleksjon du kan kjøpe rett av catwalken har blitt omtalt som et genitrekk av Vogue, men hallo - Norge var først, eller hva? 

Se alle bildene fra Hilfiger-visningen rett her under. HER kan du se et utdrag fra Moods Of Norway sin visning under Oslo Runway, samt mange andre morsomme hendelser fra den norske moteuken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer