Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger og Naomi Watts sammen mot brystkreft

Tommy Hilfiger og Naomi Watts teamer opp i kampen mot brystkreft!

Publisert

Oktober er den internasjonale brystkreft måneden, og for åttende gang på rad kjører motehuset Tommy Hilfiger sin årlige brystkreftkampanje.

Skuespiller Naomi Watts har teamet opp med Tommy Hilfiger, og sammen fronter de kampen mot og øker bevisstheten rundt brystkreft.

 - Jeg er beæret over å få være en del av denne kampanjen. Dette initiativet genererer sårt tiltrengt oppmerksomhet for kvinners helse og gir betydelige midler til å støtte familier som kjemper mot brystkreft. Det betyr mye for meg å kunne støtte en slik beundringsverdig sak, og jeg er fast bestemt på å markere betydningen av det å undersøke seg selv for mulig tidlig oppdagelse. Med to små barn vet jeg hvor hektisk livet kan være, men det tar bare et par minutter å sjekke seg, uttalte Naomi Watts.

Tommy Hilfiger lanserte i dag sin limited edition-veske, som selges verden over, hvorav deler av inntektene går til kampen mot brysktkreft.

Årets spesialdesignede veske er en casual hverdagsveske med typiske Tommy Hilfiger-detaljer i fargebruk og det klassiske designet. Vesken koster 3000 kroner, hvorav 1000 kroner går direkte til Breast Healt International (BHI).

FOR EN GOD SAK: Tommy Hilfiger gir bort en tredjedel av inntektene for den spesialdesignede vesken til Breast Health International. Foto: Patrick Demarchelier .

 - Jeg er stolt over å kunne få fortsette vårt langvarige samarbeid med Breast Health International. De siste åtte årene har vi designet en limited-edition bag for å bygge bevissthet, samle inn penger og prøve å bidra positivt på livene til kvinner verden over som er rammet av brystkreft. Naomi Watts er en gammel venn av vår merkevare og en fantastisk ambassadør for dette prosjektet. Hun har vist en utrolig inspirerende forpliktelse til å støtte BHIs arbeid.

Vesken er i salg fra i dag, 1. oktober, i utvalgte Tommy Hilfiger-butikker over hele verden og på tommy.com.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer