Tone Damli

Tone Damli: slik bruker hun og it-jentene høstfargene

La deg inspirere av Nathalie Helgerud, Tone Damli, Annabel Rosendahl og Line Langmo.

TONE DAMLI OG LINE LANGMO ELSKER HØSTFARGER: Gjør som it-bloggerne og gå for disse fantastiske fargene denne sesongen. Lengre ned i saken kan du se hvordan noen av bloggerne våre tar i bruk de herlige fargene og i bildehjulet nederst finner du et hav av shoppingtips! Foto: Produsentene
TONE DAMLI OG LINE LANGMO ELSKER HØSTFARGER: Gjør som it-bloggerne og gå for disse fantastiske fargene denne sesongen. Lengre ned i saken kan du se hvordan noen av bloggerne våre tar i bruk de herlige fargene og i bildehjulet nederst finner du et hav av shoppingtips! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er ingenting som sier mer høstmote enn nyanser av oransje, rødt, gult og brunt. I tillegg kan vi kle oss lag på lag i de deilige fargene, og det gjør det hele bare enda bedre! 

STYLEmag-bloggere Nathalie Helgerud, Tone Damli, Annabel Rosendahl og Line Langmo har alle tatt i bruk de lekre høstfargene, og bruker de på helt forskjellige måter.

«Jeg kan fort henge meg opp i en farge, og i skrivende stund faller jeg for alt som er rustrødt og sennepsgult. Mange vil nok mene at det er veldig feil å kombinere forskjellige rødfarger, men jeg liker det faktisk mer og mer», skriver Langmo på bloggen sin. 

Nathalie Helgerud elsker å prøve seg frem med utradisjonelle kombinasjoner, og resultatet er superkult! Sammen med et par jeans har Helgerud brukt et skjørt, en høyhalset genser, en kardigan og en av sesongens hotteste kåper - kamelkåpen.

«Lag på lag med ulike bruntoner i grove høstmaterialer er super fint sammen», skriver Helgerud på sin blogg.

Gjør som bloggerne våre og gå for høstfargede plagg. Under kan du finne et stort utvalg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer