Oslo Fashion Week

Tone og Aksel gjorde det igjen

Kom i siste liten på Moods-visning.

<strong>STADIG LIKE STRÅLENDE:</strong> Artist Tone Damli Aaberge og skuespiller Aksel Hennie flørtet som vanlig vilt både med hverandre og fotografene på den røde løperen. Men, til tiden klarte de ikke å komme. Foto: Per Ervland (alle foto)
STADIG LIKE STRÅLENDE: Artist Tone Damli Aaberge og skuespiller Aksel Hennie flørtet som vanlig vilt både med hverandre og fotografene på den røde løperen. Men, til tiden klarte de ikke å komme. Foto: Per Ervland (alle foto) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er utvilsomt et av Norges hotteste par fortiden. I anledning Moods of Norways motevisning var superparet selvsagt på plass. Her er programmet for hele moteuka.

Fashionably late

I likhet med andre kjendiser var paret meget fashionably late, og blant de siste som dukket opp på Moods of Norways motorinspirerte røde løper.

Selv om det var få minutter til showet var i gang, tok både Tone og Aksel seg tid til å hjelpe fotografene med å få gode bilder.

Gikk for skinn

Begge var matchende kledd i sort, så det var ganske tydelig at de hørte sammen. Hun i kort, lekker skinnkjole, han i skinnjakke og jeans.

- I kveld har jeg på meg en kjole fra Karin by Simonsen. Smykke er fra Camilla Prytz og armbåndet er fra Secret Society, kunne Tone avsløre til KK.no i det hun løp av gårde for å se høstkolleksjonen til Moods of Norway.

Her kan du se hva de andre kjendisene hadde på seg.

Hyller transporten

Moods of Norways kolleksjon var nok en gang inspirert av norske ting. Denne gangen inviterte designerduoen Simen Staalnacke og Peder Børresen til «Cocktail Transportation» på Freia Sjokoladefabrikk på Rodeløkka.

- Denne kolleksjonen er en hyllest til til transporten - alt fra fjordingen til racinghestene. Det er derfor lokalet har blitt gjort om til en garasje, forteller Staalnacke.

Hans favorittplagg fra kolleksjonen er en dametopp med traktor i paljetter.

- Dette er den største damekolleksjonen vi noensinne har hatt. Den er søt, romantisk med duse farger, sier designeren.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer