Rens

Topp 3 anmeldte renseprodukter

Norske kvinner har anmeldt over 100 renseprodukter – dette er topp 3 akkurat nå!

Å rense huden godt for smuss og sminkerester hver kveld, er selve grunnlaget for en sunn og vakker hud!  Foto: Shutterstock / Aleksandr Markin
Å rense huden godt for smuss og sminkerester hver kveld, er selve grunnlaget for en sunn og vakker hud! Foto: Shutterstock / Aleksandr Markin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å kare seg opp av sofaen og inn på badet for å rense huden når kroppen egentlig skriker etter sengen, kan fort være fristende å droppe, men å rense huden for sminkerester og smuss hver kveld er selve grunnlaget for å holde huden sunn og vakker.

Akkurat hvilket renseprodukt som er best for deg, er avhengig av hudtype og hudtilstand, men felles for oss alle, er at vi ønsker oss produkter som faktisk fjerner sminke og smuss og som gjør det raskt og effektivt.

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 100 renseprodukter – dette er topp 3 akkurat nå! 

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

Tea Tree Cool & Creamy Wash fra The Body Shop

Lover: En rens du skal kunne bruke daglig og som skal redde uren hud. Skal ha en kjølig, kremet tekstur og effektivt fjerne urenheter. 
Pris: Cirka 129,-
Stjernerangering: 4,8/5

Denne rensen har fått utrolig gode anmeldelser og flere av kvinnene skriver at det er deres favoritt-rens. I anmeldelsene står det at den effektivt fjerner urenheter, akkurat slik produktet lover, og at huden kjennes ren og frisk etter bruk. Flere nevner at den passer best til fet/oljete hud og at de med tørr hud muligens vil oppleve at rensen tørker ut huden. «Elsker denne når jeg har fet og ubalansert hud med kviser. Den er utrolig frisk og renser huden godt», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Denne passer perfekt for en oljet og kombinert hud. Fjerner overflødig olje, skitt og smuss i huden og gir en kjølende og forfriskende følelse på huden etterpå».

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Over 80 ansiktskremer er anmeldt – dette er topp 5!

Best Face Forward Daily Foaming Cleanser fra Formula 10.0.6

Pris: Cirka 99,-
Lover: En mild, skummende rensegele for daglig vask av ansiktet som skal være rik på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Skal redusere blank hud, gi næring til huden, vaske vekk talg og urenheter, samt berolige huden med aktive ingredienser som pasjonsfrukt og grønn te. 
Stjernerangering: 4,7/5

Kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at den virkelig fjerner alt av sminke og urenheter og at den etterlater huden myk og gir en frisk følelse av renhet. I tillegg skriver flere at den ikke tørker ut huden og trekker frem den rimelige prisen som et stort pluss. «Denne tar bort alle de siste sminkerestene og etterlater huden ren og fin. Fukter i tillegg huden godt, noe som er et stort pluss», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Bruker denne hver dag og elsker den! Den gjør huden ren uten å tørke den ut. Elsker lukten på den også». 

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Deep Cleansing Foam fra Shideido

Lover: En lett renseskum som effektivt skal fjerne alle urenheter, smuss og sminke og etterlate huden myk og ren. Skal passe for normal til fet hud. 
Pris: Cirka 285,-
Stjernerangering: 4,7/5

Kvinnene som har anmeldt denne rensen, forteller at den etterlater huden myk og ren, at den ikke tørker ut huden (slik mange renseprodukter kan gjøre), at den er drøy i bruk og at den lukter svært godt. Flere skriver at det er deres soleklare favoritt blant renseprodukter og at de små kornene i rensekremen gir en lett, skånsom peeling av huden. «Min absolutte favoritt innenfor rens. Elsker hvor drøy den er og hvordan de små kornene gir en mild skrubb. Dufter også godt, og trengs bare en påføring for å fjerne de siste restene av makeup», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Kjempegod rens for kombinert/fet hud med urenheter. Renser effektivt bort rester etter sminke og annen smuss på huden. Drøy i bruk». 

Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer