Konturering

Topp 3 konturering kit

Disse gjør sminketrenden superlett å få til!

Foto: Shutterstock / SunKids
Foto: Shutterstock / SunKids Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du allerede kastet deg på kontureringstrenden, eller har du lyst til å teste den ut? På markedet finnes det et hav av kontureringskit som inneholder alt du trenger for å både forme ansiktet og fremheve dine flotteste trekk.

Men, som med alle skjønnhetsprodukter er kvaliteten varierende. På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt flere titalls kontureringsprodukter – disse tre troner på toppen akkurat nå: 

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt – dette er topp 10!

Contour & Highlight Pro Palette fra NYX
Pris: Cirka 245,-
Lover: En kontureringspalett bestående av åtte små farger i pudderform som skal kunne brukes til å fremheve dine beste trekk. Refills kan kjøpes når fargene er tomme. 
Stjernerangering: 4,8/5

I anmeldelsene av dette produktet, står det at de ulike fargene er svært enkle å blende ut og at selv nybegynnere kan få til et flott resultat med denne. Videre nevnes det at fargene passer godt både til lyse og mørke, samt kalde og varme, hudtoner. Prisen trekkes også frem som et pluss; sammenliknet med mange andre kontureringskit, ligger det lavt i pris. «Jeg liker virkelig denne paletten og har lagt bort alle mine andre! Veldig lett å jobbe med alle fargene. Fungerer bra selv om du er lys i huden, uansett om du har varme eller kalde undertoner. Man får også et veldig fint og naturlig resultat fra highlighterne», står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: «Billig til å være en kontureringspalett. Liker veldig godt konsistensen på pudderne – de blender lett inn i huden. Veldig fint resultat med highlighterne!»

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover!

Face Cream Contour Palette fra Makeup Mekka

Pris: Cirka 447,-
Lover: En kontureringspalett som skal inneholde alt du trenger for å konturere, gi glød, lys og farge til ansiktet. Inneholder jojoba-olje som skal ha fuktighetsgivende egenskaper. 
Stjernerangering: 4,5/5

Flere av kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at de er veldig fornøyde og skriver at de ulike fargene er enkle å påføre, samt å blende ut. I anmeldelsene står det at resultatet blir naturlig og at det holder seg pent hele dagen. «Kjempefornøyd med dette produktet, og jeg syns konsistensen er veldig god; akkurat passe fuktig, ikke for fet, men heller ikke for tørr. Gir gode resultater som varer lenge», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Jeg elsker denne paletten fordi den er veldig lett å jobbe med, lett å blende ut og gir en fin finish».

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Flere titalls solpuddere er anmeldt – disse er på topp 5!

Contour Kit fra Anastasia

Pris: Cirka 645,-
Lover: Et kontureringskit i pudderform som skal gjøre det enkelt å definere, forme og fremheve ansiktsformen. Inneholder pudder for øyne, kinnben, nese og hake. 
Stjernerangering: 4,3/5

Flere av kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at det er deres soleklare favoritt til konturering og at det er av høy kvalitet. I anmeldelsene står det blant annet at det inneholder alt man trenger for å både konturere og highlighte ansiktet, at pudderne er enkle å påføre og blende ut og at de er godt pigmenterte. Det eneste negative som trekkes frem, er den litt stive prisen, men samtidig skriver flere at produktet er verdt hver eneste krone. «Elsker dette produktet! Her er det farger for en hver smak: «Banana»-pudderet er perfekt til å legge under øynene for å sette concealeren, den matte highlitghteren er perfekt som til kinnbena og panna, og kontureringsfargen er super!», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Kjempebra kontur-kit! Jeg er veldig lys i huden, men fargene passer meg fint. Jeg liker spesielt godt «banana»-pudderet til å sette concealeren under øyene. Alt i alt godt pigmenterte puddere som er lette å blende ut for en fin og naturlig konturering». 

Les alle anmeldelsene her.

Anmeldelsene er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer