Bb-krem

Topp tre anmeldte BB-kremer!

Lurer du på hvilke BB-kremer som er best? På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 40 ulike – dette er topp tre akkurat nå!

BB-KREMER: BB-kremer er et must om sommeren. I denne saken får du vite hvilke tre som er norske kvinners favoritter.  Foto: Shutterstock / Oleg Gekman
BB-KREMER: BB-kremer er et must om sommeren. I denne saken får du vite hvilke tre som er norske kvinners favoritter. Foto: Shutterstock / Oleg Gekman Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BB-kremen er en perfekt «sommerfoundation» da den både fungerer som et hudpleieprodukt som tilfører huden fuktighet, samtidig som den dekker lett, jevner ut hudtonen og gir glød. Siden kremen har tatt skjønnhetsmarkedet med storm og det nå finnes et hav av ulike varianter fra ulike merker, er det veldig forståelig dersom du føler deg litt forvirret og ikke helt vet hvilken du skal velge. 

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 40 ulike BB-kremer – dette er topp tre akkurat nå! 

BalmShelter Tinted Moisturizer fra The Balm

Pris: Cirka 289,-

Lover: En lett dagkrem med farge og solfaktor 18 som skal passe godt til alle hudtyper og legge seg lett og silkemykt på huden.

Stjernerangering: 4,8/5

Dette produktet har fått fantastiske anmeldelser og flere skriver at det er deres klare favoritt blant BB-kremer. I anmeldelsene står det at den er enkel å påføre, at den gir glød og fuktighet, samtidig som den jevner ut huden og gir et naturlig resultat. «Denne gir en kjempefin og jevn farge til huden, ser naturlig ut på, dekker bra og tørker ikke ut huden. Tommelen opp fra meg!», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Et must have i sminkemappa mi! Den jevner ut huden, tilfører fuktighet og en helt fantastisk glød! Klare meg ikke uten».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Solpudderne norske kvinner elsker!

All In One BB Cream fra The Body Shop

Pris: Cirka 239,-

Lover: En BB-krem med lett til middels dekkevne som skal tilpasse seg hudtonen din, gi en jevn finish og 24 timers fuktighet.

Stjernerangering: 4,5/5

Kvinnene som har anmeldt denne BB-kremen, forteller at den er en stor favoritt og at den gir et pent og naturlig resultat. Flere skriver at kremen trekker raskt inn i huden og at den tilfører huden glød. «Elsker denne BB-kremen! Trekker godt inn i huden og gir en kjempefin glød. Vare også veldig lenge», skriver en av anmelderne, mens en annen forteller: «En god BB-krem til en billig penge. Den føles myk og god ut på huden og gir en naturlig look! Den trekker fort inn og legger seg fint på huden. Utrolig god de dagene du ikke føler for å ta på en tykk foundation!»

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover!

Dream Fresh BB Cream Universal Glow fra Maybelline

Pris: Cirka 139,-

Lover: En BB-krem som både skal jevne ut ujevnheter, forbedre huden, gi glød og fuktighet. Skal ha en lett formel uten olje og inneholde SPF 30.

Stjernerangering: 4,1/5

Flere av kvinnene som har anmeldt denne BB-kremen, skriver at den har en lett konsistens, lett dekkevne og at den gir et jevnt og naturlig resultat. Flere trekker frem at den er perfekt på varme sommerdager når du ikke ønsker å bruke tung sminke, men samtidig vil jevne ut hudtonen og tilføre litt glød. Noen nevner at de syns den dekker for lite, men at den fint kan kombineres med en concealer dersom man har behov for litt mer dekk. «Denne gir en naturlig finish og har en lett dekkevne. Også et pluss at den har solfaktor. På naturlige dager liker jeg den godt. Det den ikke dekker, tar jeg med concealer», skriver en av anmelderne, mens en annen forteller: «Har prøvd veldig mange BB-kremer, men denne er den første av billig-versjonene som faktisk matcher min hud perfekt – den er ikke så gul som mange er. Den smelter fint inn i huden og man trenger lite av den for å få ett naturlig, fint resultat».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer