Partyantrekk

Toppene som redder partyantrekket

Perfekte til både jeans, skinnbukse og skjørt!

GLITRENDE FESTTOPPER: En lekker partytopp sikrer feststilen! Kjøpsinfo og flere funn finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene
GLITRENDE FESTTOPPER: En lekker partytopp sikrer feststilen! Kjøpsinfo og flere funn finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En glitrende partytopp er perfekt når du skal ut på byen eller andre festlige lag, spesielt nå om vinteren når det fort kan bli litt kaldt med kjole.

Toppen kan kombineres med både bukser og skjørt, alt etter anledning og hva du har i skapet fra før av. Prøv deg for eksempel frem med en sort dressbukse, et par skinnbukser eller et skjørt med høyt liv.

LES OGSÅ: Toppen mange savner hver helg

Gode tips

 • Pynt som paljetter, stener, nagler og andre utsmykninger gir deg den rette glamfaktoren.
 • Du kan også bruke et statementsmykke til en enkel topp for samme effekt.
 • Syns du toppene blir litt for pene og pynta, kan du kombinere dem med skinnbukser for å rocke opp uttrykket.
 • Når du har en topp med mye dekor, kan det være fint å sette opp håret for å la toppen få den oppmerksomheten den fortjener. Trenger du inspirasjon til årets festfrisyrer? Sjekk her!

 • Kjøpetips

  Som nevnt bør du holde utkikk etter pynt som paljetter, stener, nagler og andre utsmykninger. Metalliske stoffer er også en festvinner!

  La deg inspirere av kjendisene

  Også kjendisene har lagt sin elsk på de glitrende partytoppene. Se antrekkene til for eksempel Jessica Biel og Olivia Palermo i bildekarusellen under og la deg inspirere!

  LES OGSÅ: Er du ikke så glad i å gå i kjole? Her er de fineste skjørtene!

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer