Topshop

Topshop, Finery og & Other Stories - disse kjedene vil vi ha til Norge

Vi kan aldri få nok shoppingmuligheter, eller hva?

TOPSHOP: Er en av kjedebutikkene vi SÅ gjerne skulle sett i Norge snart.  Foto: Demotix
TOPSHOP: Er en av kjedebutikkene vi SÅ gjerne skulle sett i Norge snart. Foto: Demotix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som bygdejente var det alltid stor stas å dra inn til storbyen Oslo - hvor butikker som Zara, Mango, Monki, Weekday og til og med Gina Tricot lå på rekke og rad. Men nå, som jeg bor her og butikkene har spredt seg ganske greit utover hele landet, lengter jeg etter andre kjedebutikker. 

De jeg bare finner når jeg besøker Stockholm, København, London, og de andre fantastiske storbyene Europa har å by på. For her finner jeg nemlig Topshop, & Other Stories og Finery. Tre butikker som nok mange har hørt om, men som sikkert er helt nytt for andre også. For i dag er det jo slik at de fleste kjedebutikkene også har nettbutikker. Derfor blir det svært enkelt for oss å handle i butikker vi ikke har her til lands.

Men så har det seg jo slik at ikke alle sender til Norge. Det var stor ståhei og jubel for ett år siden da ryktene svirret om at Topshop endelig skulle finne sin plass i norske handlegater. Men dette viste seg å kun være rykter, og vi har heller ikke hørt noe om at den populære butikken vil være å finne her til lands i fremtiden. 

& Other Stories tilhører H&M-gruppen, men nærmeste butikk er dessverre å finne i Stockholm og København. Prisene er litt dyrere, men klærne er så utrolig fine! Butikkene til & Other Stories har også et veldig stilrent konsept - og det liker vi. Butikken Finery derimot er det ikke mange av oss som har hørt om, men etter å ha tatt en titt på nettbutikken kommer vi ikke til å glemme den med det første. Bare sjekk ut bildekarusellen under annonsen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer