TOPSHOP UNIQUE: Det britiske merket presenterte en 80-tallsinspirert kolleksjon under London Fashion Week. Foto: Reuters
TOPSHOP UNIQUE: Det britiske merket presenterte en 80-tallsinspirert kolleksjon under London Fashion Week. Foto: Reuters Vis mer

Topshop Unique

Topshop Unique med 80-tallsinspirert kolleksjon

Det britiske merket har lagt fra seg slengbuksene.

Publisert

London Fashion Week er i gang for fullt, og allerede har store merker som Mulberry, Mary Katrantzou, Erdem, J.W Anderson og Anya Hindmarch vist frem kolleksjonene sine for våren 2017. Men én kolleksjon vi alltid ser fram til å sjekke ut, er Topshop sin Unique-linje. Sammenligner du denne med de andre kolleksjonene er den langt mer budsjettvennlig, og butikkene til det britiske merket finner du i hovedstedene til nabolandene våre. Men ikke i Norge. Topshop er nemlig på listen vår over butikkene vi kunne ønske kom til Norge snarest - du kan se hele her.

Heldigvis er det ikke langt til både Stockholm og København. Og hvis du lurer på hva som kommer til å befinne seg i disse butikkene på nyåret, er det bare å følge med. Topshop har nemlig funnet ut at de ikke har lyst til å fortsette med 70-tallstrenden. Et tiår som har vært en superhit i motebildet de siste to årene. Dette året har vi sett at 60-tallet har så smått funnet sin vei tilbake, men nå vil altså Topshop Unique at vi skal bevege oss mot 80-tallets trender. Ned catwalken i London spaserte nemlig modellene til Topshop ned i antrekk, sminke og hår som bare oste av tiåret. Flere av modellene hadde også den typiske ballkjole-looken fra 80-tallet. 

Selv vet jeg ikke helt hva jeg føler om nettopp dette tiåret, men det går jo alltids an å trekke ut visse snitt og detaljer, og mikse det med noe annet du har i skapet. Et gjennomgående print i kolleksjonen var zebra-printet. Vi har sett at leopard-print har vært en stor hit den siste tiden, og du skal ikke se bort i fra at zebra blir det neste! Legg også merke til plaggene i lakk - dette kommer til å være en hot trend den kommende sesongen. VI ELSKER DET! 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer