Trender

Tør du å gå i denne blusen?

Klart det - her er tipsene som gjør deg velkledd og sexy uten at du føler deg for naken under.

MED GENIALE LOMMER SOM GJØR AT SKJORTEN IKKE BLIR FOR ASVLØRENDE: Den transparente blusen er høstens it-plagg - her på catwalken til Burberry Prorsum. Foto: Empics Entertainment/All Over Pr
MED GENIALE LOMMER SOM GJØR AT SKJORTEN IKKE BLIR FOR ASVLØRENDE: Den transparente blusen er høstens it-plagg - her på catwalken til Burberry Prorsum. Foto: Empics Entertainment/All Over Pr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lyse og gjennomsiktige bluser i pudder, mynte og krem er stort denne høsten. Vi ser dem hos designere som Burberry Prorsum, Lanvin og Chanel. De er perfekte å bruke til sesongens smale blyantskjørt, og gir et par olabukser en feminin tvist. Aller finest er det dersom du lar dem henge løst ned i linningen på klærne.Men mange er nok litt redde for å gå i dem, siden det fort kan bli litt avslørende. Heldigvis er det flere måter å bruke dem på som gjør at du slipper å vise så mye hud.

Gå for brystlommer

Hos Burberry Prorsum er det flust av gjennomsiktige bluser denne sesongen. Enkelte av dem har dessuten lommer, noe som skjuler akkurat det som skal til. Bruk gjerne en frakk eller kåpe med store krager, for litt ekstra dekke.

Velg rysjer, volanger og blonder

En annen måte å ikke vise fram mer enn du ønsker, er å gå for bluser som har rysjer og volanger foran. Blonder og broderier vil også ha samme effekt. Veldig trendy, samtidig som du dekker til litt mer uten å miste den sarte og transparente stilen du ønsker.

La en lekker bh synes

Nå er det dessuten moderne å la bh-en synes. Men med topper i gjennomsiktige materialer er det ekstra viktig at du plukker ut garderobens lekreste undertøy. Ha det gøy, og velg gjerne farger som står i kontrast til toppen. Du kan også gå for dyreprint eller andre mønstre. En camisole eller en singlet i silke er også fine å ha under om du føler at kun en bh blir for avslørende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer