Smoking

Tør du følge denne trenden?

Slik blir du sexy i herreklær.

FØLGER TRENDEN: Skuespiller Gwyneth Paltrow (t.v.), modell Irina Shayk og skuespiller Miley Cyrus (t.h.) har alle vist seg på den røde løperen i det siste uten noe under smokingjakken. Foto: All Over Press
FØLGER TRENDEN: Skuespiller Gwyneth Paltrow (t.v.), modell Irina Shayk og skuespiller Miley Cyrus (t.h.) har alle vist seg på den røde løperen i det siste uten noe under smokingjakken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda Vasquez

Uansett om du elsker kjoler eller ikke: Innimellom er det flott å variere med en dress. Maskuline snitt kan nemlig gjøre deg enda mer feminin.

Om du tør

Skal du få en dress til å bli mest mulig sexy kan du droppe å ta på deg noe under dressjakka. Omslaget vil skjule brystene dine, mens det viktigste for fortsatt vil være opp til fantasien.

Stjerner som Gwyneth Paltrow og Miley Cyrus har gått for den sexy varianten av dressjakka på den røde løperen på bekostning av de ellers så
ekstravagante kjolene.

Trenden er derimot ikke anbefalt om du har tenkt deg ut på dansegulvet. Med mindre du har festet jakken godt med tape, er faren stor for at du vil avsløre mer enn planlagt.

LES OGSÅ: Slik kler du deg i bryllup


Tilbake i rampelyset


Trender går som kjent i sirkler, og nå er det smokingen som har fått gjenoppstå. Designere som Stella McCartney og Yves Saint Laurent har begge smokinger i sine siste kolleksjoner. Det er ikke langt fra catwalken til den røde løperen. Avstanden derfra og hjem til ditt skap er også svært kort takket være internett og kjappe leverandører som plukker opp de store trendene.

LES OGSÅ: Blazerne som løfter garderoben din

Fungerer alltid

Å ha en blazer i skapet betyr at du alltid har noe å ha på deg. Jakken er en klassiker som aldri vil gå av moten, og burde være en naturlig del av din basisgarderobe. En smokingvariant er hakket mer glamorøst, men kan fint brukes med jeans til hverdags.

LES OGSÅ: Slik ser du best ut i blomsterprint

Det lille ekstra

Å bruke fine smykker er en enkel måte å sprite opp smokingen på. Store kjeder og ringer, en miniveske og perfekte festsko gjør antrekket komplett. Hemmeligheten for et vellykket antrekk ligger alltid i detaljene.

LES OGSÅ: Flotte festkjoler til under 500Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer