Kaleidoskop

Tør du gå for mylder av mønster?

Fargerikt, dynamisk, mønstret og spraglete - og helst alt i samme antrekk! I designerkolleksjonene for denne sesongen var antrekkene som hentet ut av et kaleidoskop. Tør du kaste deg på trenden?

Les også: Slik mestrer du mønstermiks!

image: Tør du gå for mylder av mønster?

ROLAND MOURET: Det franske motehuset Roland Mourets vårkolleksjon var sterkt representert av fargerike kreasjoner med en sporty vri. Foto: All Over. 

image: Tør du gå for mylder av mønster?

JOHN GALLIANO: Den eksentriske motedesigneren John Galliano lot sin personlige fargesterke stil komme frem i sin kolleksjon for våren og sommeren. Foto: All Over. 

Mange av antrekkene som skred ned podiet da vårmoten ble presentert, var som hentet ut av et kaleidoskop. Ulike mønstre satt sammen på originalt og lekent vis i alle regnbuens farger. Det ene våryre antrekket etter det andre inspirerer moteinteresserte til en fargerik og spraglete sesong. Denne trenden represen­teres av ulike stilretninger som spenner fra det uskyldige og feminine til det etniske og mer maskuline. Det morsomme med et kaleidoskop er jo nettopp de utallige farge- og mønsterkombinasjonene, så hvorfor ikke videreføre det til garderoben din? Tør du? 

Les også: Helhvitt er en sikker vinner denne våren

image: Tør du gå for mylder av mønster?

DESIGNERTREND: Flete av verdens største motehus satser på fargerikt og mønstret denne sesongen! Foto: All Over. 

Av Nathalie Helgerud

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop