Kaleidoskop

Tør du gå for mylder av mønster?

Fargerikt, dynamisk, mønstret og spraglete - og helst alt i samme antrekk! I designerkolleksjonene for denne sesongen var antrekkene som hentet ut av et kaleidoskop. Tør du kaste deg på trenden?

Tør du gå for mylder av mønster?
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik mestrer du mønstermiks!

Tør du gå for mylder av mønster?

ROLAND MOURET: Det franske motehuset Roland Mourets vårkolleksjon var sterkt representert av fargerike kreasjoner med en sporty vri. Foto: All Over. 

Tør du gå for mylder av mønster?

JOHN GALLIANO: Den eksentriske motedesigneren John Galliano lot sin personlige fargesterke stil komme frem i sin kolleksjon for våren og sommeren. Foto: All Over. 

Mange av antrekkene som skred ned podiet da vårmoten ble presentert, var som hentet ut av et kaleidoskop. Ulike mønstre satt sammen på originalt og lekent vis i alle regnbuens farger. Det ene våryre antrekket etter det andre inspirerer moteinteresserte til en fargerik og spraglete sesong. Denne trenden represen­teres av ulike stilretninger som spenner fra det uskyldige og feminine til det etniske og mer maskuline. Det morsomme med et kaleidoskop er jo nettopp de utallige farge- og mønsterkombinasjonene, så hvorfor ikke videreføre det til garderoben din? Tør du? 

Les også: Helhvitt er en sikker vinner denne våren

Tør du gå for mylder av mønster?

DESIGNERTREND: Flete av verdens største motehus satser på fargerikt og mønstret denne sesongen! Foto: All Over. 

Av Nathalie Helgerud

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer