Skjønnhets-hack:

Tørrolje: 8 nye måter å bruke den!

Noen produkter er kommet for å bli. Det gjelder tørroljen.

TØRROLJE: Her får du 8 smarte ting du kan bruke tørrolje til. FOTO: NTB
TØRROLJE: Her får du 8 smarte ting du kan bruke tørrolje til. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hvert år lanseres en hel haug av nye skjønnhetsprodukter, og det er ikke lett å holde tunga rett i munnen.

Men noen produkter har livets rett i større grad enn andre, og av disse igjen blir noen få kultprodukter. Det er produktene som etterhvert inngår i fast sortiment og som av ulike grunner hylles av skjønnhetsbransjen.

Tørrolje er en av disse. Navnet har den fra følelsen den etterlater når du har brukt den. I motsetning til våte oljeprodukter trekker tørroljen raskt inn i huden og etterlater den, vel – tørr.

Samtidig har den åpenbare fordeler som at den gir fuktighet til huden, i tillegg til at den er lett og absorberes raskt. Den virker også mykgjørende og beroligende, og den kan brukes på mange områder, i tillegg til å kunne smøres på huden.

Her er åtte smarte ting du kan bruke tørrolje til:

1. Tørrolje er perfekt også i håret.Det er lenge siden den vanlige oppfatningen var at hår pluss olje er en dårlig match. Nå brukes olje som en del av den daglige hårpleierutinen for mange. Fordelen med tørrolje er at den er langt lettere enn en våtolje, og vil derfor oppføre seg langt mindre «oljete».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer