Cecilie Krogh:

Tre frisyrer som redder dagen

Vi må nok bare akseptere at vi alle av og til havner i tidsklemma når det passer aller minst.

Tre frisyrer som redder dagen
Publisert

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har måttet nedprioritere en hårvask som allerede er på desperat overtid.

Heldigvis finnes det frisyrer som spiller på lag med travle morgener – og som passer et hår som har passert best før-datoen.

Her er tre hårfrisyrer som redder disse utfordrende hårdagene. De er enkle å få til og tar ikke mer enn fem minutter å fikse.

Felles for alle tre er at de starter med tørrsjampo – din beste venn i nøden! For å få maks effekt har jeg noen tips til hvordan du bruker den riktig.

– Rist flasken godt! Du må få ut kornene som absorberer fettet fra hodebunnen. Uten en skikkelig rist, vil du kun spraye med gassen som skal spre produktet. Shake it to wake it!

– Spray ned i hårrøttene. Du kan oppleve at du blir hvit eller grålig der produktet lander, men det er rett og slett kornene som skal gjøre jobben. Trikset her er å vente. La tørrsjampoen virkelig trekke til seg talg og fett.

– Bruk fingrene og rist gjennom håret. Den grålige fargen forsvinner, og håret ser mattere og friskere ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer