Mote

Tre jeanstriks du vil elske

Se smashing ut hver eneste gang du hopper inn i olabuksa!

SMALE JEANS + KULE PUMPS = FULL KLAFF: Under moteuken i London, så vi mange fine måter å style jeansen på, og vi likte spesielt godt kombinasjonen av oppbrett og spisse turkise pumps hos denne stilige damen. Foto: Sara Johannessen / KK
SMALE JEANS + KULE PUMPS = FULL KLAFF: Under moteuken i London, så vi mange fine måter å style jeansen på, og vi likte spesielt godt kombinasjonen av oppbrett og spisse turkise pumps hos denne stilige damen. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det noe vi alle har i skapet, så er det et par jeans. Ja, selvfølgelig har vi det, for et mer genialt plagg skal vi lete lenge etter.

Vi kan style jeansen på en million forskjellige måter, pynte den opp og ned og sy den om til vesker når den er for slitt, om så.

Likevel er det en kunst å se skikkelig kul ut i et par jeans. Vi står der med buksa i hånden, men er helt tom for ideer i hodet.

Her har vi gjort det enkelt for deg - lærer du deg disse tre små stiltriksene, har du knukket jeanskoden for alltid.

Ha toppen opp i buksa

Vi elsker å stappe overdelen ned i linningen på jeansen. Ikke bare gir det oss en illusjon om lengre ben, men vi får midje og fasong med på kjøpet.

For ved å dele opp antrekket, retter du mer fokus mot midtpartiet ditt. Og rumpa kommer naturligvis også til sin rett.

Smashing sko!

Ingenting tar jeansen til nye høyder, som et par deilige pumps. Om du ellers har en enkel stil, er det her du kan gjøre en forskjell.

De gir prikken over i-en, og siden du får vist så mye av føttene, gir det deg også en illusjon om lengre ben.Sort er alltid en vinner, men vær heller ikke redd for å kline til med masse knalle farger og mønster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer