Stjel Stilen

Tre store trender i ett antrekk

Både buksene, skoene og blusen er fulltreffere i motebildet.

KOMBINERER MØNSTRE: Rachel Bilson kombinerer tre store trender i samme antrekk: Fargesterke bukser har vært superhot i hele sommer, det småblomstrete mønsteret er på full vei inn i motebildet og leopardskoene ser vi overalt.  Foto: All Over Press
KOMBINERER MØNSTRE: Rachel Bilson kombinerer tre store trender i samme antrekk: Fargesterke bukser har vært superhot i hele sommer, det småblomstrete mønsteret er på full vei inn i motebildet og leopardskoene ser vi overalt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har flere ganger tidligere skrevet om den aller beste regelen for å få travle mønstre, som småblomstrete stoffer eller leopardprint: Hold deg til ett plagg eller ett tilbehør med mønster, og hold resten av antrekket enkelt. LES OGSÅ: Svar før 15. august og vinn denne trendstolenKombinerer printSom alltid er regler til for å brytes, og det gjorde Rachel Bilson med hell da hun Skuespilleren kombinerte en småblomstret bluse med leopardpumps. Da Oslo Fashion Week rullet ut den røde løperen for åpningen av høstens moteuke, troppet Hege Golf opp med tre forskjellige trender i samme antrekk.Også Rachel Bilson kombinerer tre store trender i samme antrekk: Fargesterke bukser har vært superhot i hele sommer, det småblomstrete mønsteret er på full vei inn i motebildet og leopardskoene ser vi overalt. Se flere bilder av antrekket her:

Slik kopierer du stilenFor å få flere forskjellige mønstre til å funke sammen, illustrerer Bilson faktisk en formel for å gjøre det enkelt å følge i hennes eksempel, skriver Glamour.com (ekstern lenke).Et fargerikt mønster (blusen) kan fint mikses med et print med nøytrale toner (skoene) så lenge de bindes sammen med et ensfarget plagg (buksene). Se noen kjøpetips her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer