Stjel Stilen

Tre store trender i ett antrekk

Både buksene, skoene og blusen er fulltreffere i motebildet.

KOMBINERER MØNSTRE: Rachel Bilson kombinerer tre store trender i samme antrekk: Fargesterke bukser har vært superhot i hele sommer, det småblomstrete mønsteret er på full vei inn i motebildet og leopardskoene ser vi overalt.  Foto: All Over Press
KOMBINERER MØNSTRE: Rachel Bilson kombinerer tre store trender i samme antrekk: Fargesterke bukser har vært superhot i hele sommer, det småblomstrete mønsteret er på full vei inn i motebildet og leopardskoene ser vi overalt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har flere ganger tidligere skrevet om den aller beste regelen for å få travle mønstre, som småblomstrete stoffer eller leopardprint: Hold deg til ett plagg eller ett tilbehør med mønster, og hold resten av antrekket enkelt.

LES OGSÅ: Svar før 15. august og vinn denne trendstolen

Kombinerer print

Som alltid er regler til for å brytes, og det gjorde Rachel Bilson med hell da hun
Skuespilleren kombinerte en småblomstret bluse med leopardpumps.

Da Oslo Fashion Week rullet ut den røde løperen for åpningen av høstens moteuke, troppet Hege Golf opp med tre forskjellige trender i samme antrekk.

Også Rachel Bilson kombinerer tre store trender i samme antrekk: Fargesterke bukser har vært superhot i hele sommer, det småblomstrete mønsteret er på full vei inn i motebildet og leopardskoene ser vi overalt.

Se flere bilder av antrekket her:


Slik kopierer du stilen

For å få flere forskjellige mønstre til å funke sammen, illustrerer Bilson faktisk en formel for å gjøre det enkelt å følge i hennes eksempel, skriver Glamour.com (ekstern lenke).

Et fargerikt mønster (blusen) kan fint mikses med et print med nøytrale toner (skoene) så lenge de bindes sammen med et ensfarget plagg (buksene).

Se noen kjøpetips her:
Se hvordan Rachel Bilson vanligvis kler seg på Trendtoppen.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer