Moteuka i København:

Tre trender fra den danske moteuka

Optimismen er tilbake på catwalken!

FARGER OG FEST: Er motebransjen ferdig med korona? Ser slik ut. Her fra Stine Goya-visningen under den danske moteuka. FOTO: COPENHAGEN FASHION WEEK
FARGER OG FEST: Er motebransjen ferdig med korona? Ser slik ut. Her fra Stine Goya-visningen under den danske moteuka. FOTO: COPENHAGEN FASHION WEEK Vis mer
Publisert

Etter flere sesonger nærmest uten internasjonalt publikum, grunnet stengte grenser og strenge reiserestriksjoner, strømmet motefolket igjen til København da den danske moteuka gikk av stabelen forrige uke.

Riktignok i en hybrid versjon med både digitale og fysiske visninger. For koronakrisen setter fortsatt sitt preg på det hele etter at pandemien nærmest stengte ned en hel motebransje i halvannet år.

Motebransjen virker å være ferdig være med den. For var det noe som dominerte forrige ukes catwalk i den danske hovedstaden var det fest og farger.

En klar optimisme preget igjen motebildet. Det var et farvel til hjemmekontor, joggebukser og sosial distansering og velkommen tilbake til selve livet med sterke farger, duse pasteller og metallic.

Her er tre trender som preget catwalken under forrige ukes dansk moteuke:

Sterke farger

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse, for trendekspertene har lenge spådd at farger igjen vil gjøre seg gjeldene i motebildet som en slags reaksjon på koronakrisen. Det mer eller mindre dominerte både på catwalken og i gatemoten under moteuka i København, og utstrålte definitivt en optimisme i et hav av oransje, hot pink, gult og rødt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer