Victoria Beckham

Trenchcape - den nye trendkåpa?

Victoria Beckham har lagt sin elsk på den nye trenchcoaten.

FLYPLASSENS HOTTESTE: Legg merke til de kule knappedetaljene på jakken. Når du har cape er det ekstra praktisk med lommer. Foto: All Over Press
FLYPLASSENS HOTTESTE: Legg merke til de kule knappedetaljene på jakken. Når du har cape er det ekstra praktisk med lommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Posh-Spice» har aldri vært redd for å kaste seg over de siste trendene.

Nylig ble hun sett med fletter, sommerens store it-frisyre og sist helg dukket superstjernen opp på Los Angeles International Airport i en trenchcoat utenom det vanlige.

Kåpen var nemlig en trench og cape i ett, samtidig som at den var like tettsittende som en kjole.

LES OGSÅ: Stjernene elsker klærne til Victoria Beckham

ALLTD I SISTE SKRIK: Victoria Beckham er alltid tidlig ute med trendene. Sist uke fikk hun mye oppmerksomhet for sin spesielle trenchcape. Jakken så mer ut som en kjole med kappe enn en typisk cape. Foto: All Over Press
ALLTD I SISTE SKRIK: Victoria Beckham er alltid tidlig ute med trendene. Sist uke fikk hun mye oppmerksomhet for sin spesielle trenchcape. Jakken så mer ut som en kjole med kappe enn en typisk cape. Foto: All Over Press Vis mer

Slik stylet hun den

Victoria stylet selvsagt jakken i klassisk Beckham-stil; store, svarte solbriller og høye, svarte ankelboots. Enkelt, men samtidig veldig typisk henne. Hun lot kragen være åpen for å gi den en mer hverdagslig look og hadde håret samlet i en stram hestehale.

Det var tydelig at hun nøt å bruke flyplassen som sin egen lille catwalk, som fikk paparazziene rundt henne til å gå helt bananas.


Japansk design

Det er den japanske designeren Junya Watanabe, kjent fra motehuset Comme des Garçons, som har designet den spesielle kåpen til Victoria.

Sommerkolleksjonen til Comme des Garçons inneholdt flere caper, men de fleste var hvite og ikke fullt så hverdagslige og anvendelige som Victoria Beckhams nye it-jakke.

Se bilder fra catwalken her:


LES OGSÅ: Nå bør du kjøpe trenchcoaten på salg!

Trenchcoatens viktigste regel

En trenchcoat er en enkel- eller dobbeltspent allværsfrakk med brede slag, belte og bærestykke av et slitesterkt og glatt stoff.

Trenchcoaten med belte har èn tommelfingerregel som aldri skal brytes:

 • Beltet skal alltid knyttes, ikke spennes.

 • Enkelte trench-fundamentalister vil dessuten ha det til at frakken ha ti knapper.

  LES OGSÅ: Slik får du maks ut av trenchen

  Lang historie

  Frakken har sin opprinnelse fra 1. verdenskrig. Da fikk erkebritiske Burberry i oppdrag å lage en frakk som beskyttet soldatene mot dårlig vær i skyttergravene.

  D-ringene i beltet fungerte også utmerket som et sted å henge granater. På engelsk betyr trench grøft eller skyttergrav.

  Siden den tid har plagget gjennomgått store og små forandringer, men har aldri forlatt motebildet.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer