Trend-alarm: Neglene som tar av på sosiale medier!

Hva synes du?

NEGLER: Mange av oss bruker penger på neglene våre. Men hvilke farger er det som gjelder? Ifølge sosiale medier ser det ut til at det er én look som nå er veldig populær. FOTO: NTB scanpix
NEGLER: Mange av oss bruker penger på neglene våre. Men hvilke farger er det som gjelder? Ifølge sosiale medier ser det ut til at det er én look som nå er veldig populær. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Flere og flere bruker store penger på utseendet sitt her til lands. Visste du at i 2015 brukte vi hele 10 milliarder kroner på hår og stylingtjenester? Og vi tror neppe at den summen har blitt mindre med årene.

Og det er ikke bare frisørbesøk vi unner oss. Det å fikse neglene har nemlig blitt svært populært de siste årene. Og når et nytt sett akrylnegler har et prisspenn fra 300 til 1300 kroner i Oslo, er det ikke så rart at mange av oss får lyst på nye, freshe negler.

Men det er ikke bare farge og form folk utforsker når det gjelder negler. De siste årene har vi sett mange rare trender komme og gå. Husker du da YouTube-stjernen Christine la 116 lag med neglelakk og videoen gikk viralt? Eller da #jellynails florerte på Instagram?

LES OGSÅ: Sliter du med slitte negler? Slik får du de sterkere!

Ombré

Nå er det en ny trend som får mye oppmerksomhet på sosiale medier, og heldigvis er ikke denne like «crazy» som mange av de vi har sett tidligere. Skal vi tro sosiale medier, velger flere å gå for ombré-design på neglene.

Og det er ikke bare neglene som skal være ombré. I løpet av de siste årene har ombré-stilen vært en svært populær hårfarge, hvor håret gradvis går fra mørkt til lys. (Psst: Slik får du din naturlige hårfarge tilbake!)

Hva synes du?

LES OGSÅ: - Denne formen på neglene får fingrene dine til å se lengre ut

Tips og triks!

Men med et hav av ulike trender, råd, tips og triks - hvordan vet man egentlig hvilken neglefasong som passer akkurat dine fingre? Og finnes det noen tips til hvordan du kan få neglelakken til å sitte lenge?

Vi har tidligere snakket med undervisningsansvarlig på Tone Lise Akademiet, Linn Himberg-Larsen. Hun har over 19 års erfaring innen neglebransjen, og har med andre ord vært vitne til alt av trender innen dette faget.

- Et godt tips til hvordan man får neglelakken til å sitte lenge?

- For å få lakken til å sitte godt anbefaler jeg å først påføre en base coat på en renset negl (rens med neglelakkfjerner), og avslutt alltid med en top coat over selve lakken. Da vil lakken sitte lenge!

- I hvor lang tid bør man maks gå med neglelakk før man bør ta en pause?

- Du kan gå med neglelakk 365 dager i året uten skade. Negler er et avfallsstoff fra huden, og får næring og luft via neglebåndet. Det som derimot er viktig er å kure neglene med neglebåndsolje - helst daglig. Det gir neglecellene næring og fuktighet.

Vil du ha flere tips og triks fra Linn Himberg-Larsen, kan du lese hele saken her!

LES OGSÅ: Blir dette årets hotteste hårfarge?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer