Trend-alarm: Neglene som tar av på sosiale medier!

Hva synes du?

NEGLER: Mange av oss bruker penger på neglene våre. Men hvilke farger er det som gjelder? Ifølge sosiale medier ser det ut til at det er én look som nå er veldig populær. FOTO: NTB scanpix
NEGLER: Mange av oss bruker penger på neglene våre. Men hvilke farger er det som gjelder? Ifølge sosiale medier ser det ut til at det er én look som nå er veldig populær. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Flere og flere bruker store penger på utseendet sitt her til lands. Visste du at i 2015 brukte vi hele 10 milliarder kroner på hår og stylingtjenester? Og vi tror neppe at den summen har blitt mindre med årene.

Og det er ikke bare frisørbesøk vi unner oss. Det å fikse neglene har nemlig blitt svært populært de siste årene. Og når et nytt sett akrylnegler har et prisspenn fra 300 til 1300 kroner i Oslo, er det ikke så rart at mange av oss får lyst på nye, freshe negler.

Men det er ikke bare farge og form folk utforsker når det gjelder negler. De siste årene har vi sett mange rare trender komme og gå. Husker du da YouTube-stjernen Christine la 116 lag med neglelakk og videoen gikk viralt? Eller da #jellynails florerte på Instagram?

LES OGSÅ: Sliter du med slitte negler? Slik får du de sterkere!

Ombré

Nå er det en ny trend som får mye oppmerksomhet på sosiale medier, og heldigvis er ikke denne like «crazy» som mange av de vi har sett tidligere. Skal vi tro sosiale medier, velger flere å gå for ombré-design på neglene.

Og det er ikke bare neglene som skal være ombré. I løpet av de siste årene har ombré-stilen vært en svært populær hårfarge, hvor håret gradvis går fra mørkt til lys. (Psst: Slik får du din naturlige hårfarge tilbake!)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer