Gjør comeback:

Trendalarm: Baguette-vesken

Nå er det dette tilbehøret som gjelder!

BAGUETTE-VESKEN: Nei, det er ikke en baguette som brukes som en veske, men en veske som passer fint under armen din - som en baguette. Foto: Scanpix
BAGUETTE-VESKEN: Nei, det er ikke en baguette som brukes som en veske, men en veske som passer fint under armen din - som en baguette. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trender fra 90-tallet og tidlig 2000-tallet har dominert motebildet i en god stund nå og fortsetter å gjøre det.

En av de hotteste veskene å bruke nå om dagen er en såkalt baguette-veske. Dersom du ikke er kjent med uttrykket skal vi selvfølgelig forklare deg det. En baguette-veske passer like godt under armen din som brødet selv ville gjort.

Den har som oftest en kortere skulderreim og størrelsen på selve vesken er ikke særlig stor. Merker som Fendi er blant dem som virkelig har gjort seg bemerket for sine baguette-vesker.

Nå er denne - og flere andre varianter - å se på en rekke norske moteprofiler. Bare se her:

Veskene kommer i vidt forskjellige prisklasser og i ulike mønstre og farger. Under har vi samlet sammen et lite utvalg. Her er det noe for enhver smak. Kommer du til å kaste deg på trenden?

1. Loeffler Randall via Net-a-porter.com, kr 3075. 2. Little Liffner via Net-a-porter.com, kr 3750. 3. Zara, kr 350. 4. Mango, kr 350.
1. Loeffler Randall via Net-a-porter.com, kr 3075. 2. Little Liffner via Net-a-porter.com, kr 3750. 3. Zara, kr 350. 4. Mango, kr 350. Vis mer
1. Zara, kr 300. 2. H&M, kr 150. 3. Mango, kr 300. 4. Chylak via Net-a-porter.com, kr 2965.
1. Zara, kr 300. 2. H&M, kr 150. 3. Mango, kr 300. 4. Chylak via Net-a-porter.com, kr 2965. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer