Mote:

Trendalarm: Charter-skjorten

Nå skal du se ut som en turist!

CHARTER-SKJORTE: Turist-stilen er i fokus om dagen og Veronika Heilbrunner (bildet) er blant dem som har kastet seg på trenden. Foto: Scanpix
CHARTER-SKJORTE: Turist-stilen er i fokus om dagen og Veronika Heilbrunner (bildet) er blant dem som har kastet seg på trenden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det ser ut til at det å kle seg ut som en stereotypisk turist er trendy akkurat nå. Flere moteprofiler har falt pladask for kombinasjonen av lengre shortser, sandaler og charter-skjorte.

Sistnevnte plagg ble blant annet brukt under selveste moteuken av modell, stylist og moteprofil Veronika Heilbrunner.

I lang tid har den sporty og mer komfortable stilen vært i fokus. Flere velger sneakers over hæler og hettegenser over kjoler. Heilbrunner tar det hele ett steg videre og kombinerer en kortermet skjorte med tropisk print sammen med et par sneakers og en treningsshorts fra Nike.

Den tyske moteprofilen går for en svært sporty look, men det finnes flere måter å bruke den såkalte charter-skjorten på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer