Cowboyboots:

Trendalarm: Cowboyboots

Howdy!

COWBOYBOOTS: Da Fendi presenterte sin AW18-kolleksjon, hadde alle modellene på seg cowboyboots. FOTO: NTB Scanpix
COWBOYBOOTS: Da Fendi presenterte sin AW18-kolleksjon, hadde alle modellene på seg cowboyboots. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ankelstøvletter kan fint brukes i løpet av vintermånedene. Men noen av dem har en litt spissere og høyere hæl enn andre, og gjør seg derfor ikke så godt på glattisen.

Men det er mange som allerede har tatt i bruk en spesiell type ankelstøvlett. Nemlig cowboyboots! Det har florert av ankelstøvletter i en cowboyboot-variant på Instagram.

Flere moteprofiler har falt pladask for skoen og nå ser det ut til at butikkene også har fått øynene opp for dem. Kanskje noe å teste ut denne sesongen?

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Karin ble med kort hår!

Når man tenker på cowboyboots, ser man gjerne for seg brune skinnsko som har høye skaft, er utsmykket med både det ene og det andre, og har den karakteristiske spisse tuppen og grove hælen.

Skoene vi har sett i motebildet den siste tiden har både spiss tupp og grov hæl, men er heller kortere i skaftet - akkurat som en ankelstøvlett - og har ikke like mange utsmykninger. Her er det heller fokus på sømmene på selve skoen.

Så langt har fargene vært ganske nøytrale med mye hvitt og sort, men du skal ikke se bort i fra at det kommer langt flere valg til høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer