Mote:

Trendalarm: Jumpsuit

Slik styler du det populære plagget!

JUMPSUIT: Blogger Katarina Petrovic styler sin blå jumpsuit med en svart veske, solbriller og øredobber i gull. Foto: Scanpix
JUMPSUIT: Blogger Katarina Petrovic styler sin blå jumpsuit med en svart veske, solbriller og øredobber i gull. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Jumpsuiten. Ett plagg og antrekket er klart! Og ingenting er vel bedre enn det? Du slipper å tenke på hvilke skjørt du skal ha til den toppen, og hvilken bukse som passer best med den genseren.

Under de skandinaviske moteukene så vi flere varianter av jumpsuiten, så det er ingen tvil om at dette plagget er tilbake i motebildet. Etter en liten kikk i nettbutikkene kunne vi se at både større merker og flere kjedebutikker tenker akkurat det samme.

LES OGSÅ: Gjør deg klar for ny sesong: Slik får du orden i klesskapet

Trendalarm: Jumpsuit

Selv om jumpsuiten er et antrekk i seg selv, må man jo style den med sko og her er mulighetene mange. Under moteuken i København valgte streetstyle-stjerne Jeanette Madsen (se over) å kombinere sin jumpsuit med et par høye hæler.

Hennes jumpsuit har allerede fine detaljer med knyting i midjen og en detaljert kant nederst på beina, så her er det ikke mye som skal til. Madsen velger å style plagget med noen nette, fargerike, høye hæler. De høye hælene gjør antrekket mer pyntet!

Trendalarm: Jumpsuit

Under Oslo Runway valgte artist Maya Vik å kjøre på med rosa fra topp til tå i denne jumpsuiten. Til plagget valgte hun et par boots og en liten veske - to store trender denne sesongen. På denne måten skaper hun et superkult og avslappet antrekk på en og samme tid.

Trendalarm: Jumpsuit

Har du et par lekre ankelstøvletter til høsten og ønsker å vise fram, kan du gjøre som sett overfor og brette opp buksekanten litt! Denne jumpsuiten gjør også litt ut av seg med den spreke fargen og de svarte glidelåsene. Her kunne man ha gått for en enklere styling, men du ser også hvordan du kan gjøre på litt ekstra.

LES OGSÅ: Kom i sykkelshorts på rød løper!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer