Ankelkjede:

Trendalarm: kle anklene dine med smykker

Nå er ankelkjedet tilbake!

ANKELKJEDE: Kommer du til å teste ut trenden denne sesongen? Foto: Scanpix
ANKELKJEDE: Kommer du til å teste ut trenden denne sesongen? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sakte, men sikkert stiger temperaturen på gradestokken. Og med det kan vi så smått begynne å utforske vårmoten litt.

Skinnjakka kan testes ut, lettere fottøy kan finnes frem og det glippet mellom buksa og skoene er ikke fullt så kaldt lenger.

For akkurat det å droppe stillongs og tjukke ullsokker, er noe vi har gledet oss til i lang tid. Vi har også sett fram til å style vårens antrekk på utallige forskjellige måter.

Enten det er med noen nye plagg eller lekkert tilbehør. Under sistnevnte finner vi alt fra vesker til smykker. Når det kommer til smykkene finner vi så mange fine varianter i motebildet denne sesongen.

I lang tid har bokstavkjeder og smykker med skjell har vært i vinden. Men nå ser det ut til at ankelkjedet gjør comeback!

SÅ KULT: Ankelkjedene kan styles med det meste! Foto: Scanpix
SÅ KULT: Ankelkjedene kan styles med det meste! Foto: Scanpix Vis mer
ENKLERE VARIANT: Denne gullenken er så fin og passer til deg som ønsker noe litt mer subtilt. Foto: Scanpix
ENKLERE VARIANT: Denne gullenken er så fin og passer til deg som ønsker noe litt mer subtilt. Foto: Scanpix Vis mer
MED FLIP FLOPS: Den strandvennlige stilen (hvert fall med tanke på fottøy) gjør seg utmerket til sommeren. Foto: Scanpix
MED FLIP FLOPS: Den strandvennlige stilen (hvert fall med tanke på fottøy) gjør seg utmerket til sommeren. Foto: Scanpix Vis mer

Både på catwalken og på gaten florerer det av ulike varianter av smykket - blant annet med skjell. Dette blir jo spesielt fint i sommer! Dette kunne vi blant annet se hos Sportmax.

Her hadde de blant annet stylet en sporty genser med et paljettskjørt. Skoene, som for anledningen var noen varianter i sølv med høy hæl, holdt modellen i hånden og da ble umiddelbart ankelkjedet hun hadde på seg fremhevet.

SPORTMAX SS19. Foto: Scanpix
SPORTMAX SS19. Foto: Scanpix Vis mer

Ettersom det tydelig holder på å blusse opp en trend her, er det ikke overraskende at det allerede er mange fine ankelkjeder i butikk. Men, det som er så bra med dette smykket, er at du fint kan lage det selv!

Stikk innom en hobbybutikk, let i skuffer hjemme og lek deg frem til en av vårens store tilbehørstrender!

1. Rosantica via Net-a-porter.com, kr 1861. 2. Chanti, kr 331. 3. Sophie Buhai via Net-a-porter.com, kr 2500. 4. Bjørklund, kr 198. 5. Chan Luu via Net-a-porter.com, kr 732. 6. Glitter, kr 60. 7. Santai via Miinto.no, kr 799. 8. Glitter, kr 185.
1. Rosantica via Net-a-porter.com, kr 1861. 2. Chanti, kr 331. 3. Sophie Buhai via Net-a-porter.com, kr 2500. 4. Bjørklund, kr 198. 5. Chan Luu via Net-a-porter.com, kr 732. 6. Glitter, kr 60. 7. Santai via Miinto.no, kr 799. 8. Glitter, kr 185. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer