Skjørt

Trendalarm: Plissérte midiskjørt

Her kan du shoppe det superfreshe og trendy plagget!

PLISSÉRTE MIDISKJØRT: Dette skjørtet er sesongens hotteste! Foto: Darjabarannik.com, Scanpix
PLISSÉRTE MIDISKJØRT: Dette skjørtet er sesongens hotteste! Foto: Darjabarannik.com, Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger er det ett plagg som skiller seg ut blant de mange antrekkene som beveger seg rundt i New York, Paris og Milano under moteukene. Den siste tiden har vi sett at det plissérte skjørtet virkelig har funnet sin plass i motebildet. Skjørtene er gjerne i en midivariant, altså at lengden på skjørtet går litt nedenfor knærne. Det er så utrolig kult å gå for en litt fresh farge dersom du skal teste ut dette skjørtet - og gjerne metallisk! Det er noe vi har sett streetstyle-damene liker veldig godt.

Men også nettbutikkene! Da vi skulle begynne å lete etter plissérte, fargerike, metalliske midiskjørt, tenkte vi at dette kunne bli en liten utfordring, men det var det så absolutt ikke. Nettbutikkene bugner nemlig av nettopp dette. Og hvis du lurer på hvordan du skal style skjørtet, kan du ta en titt øverst i saken. KK.no-blogger Darja Barannik kombinerer sitt skjørt med en enkel overdel og en røff skinnjakke. Motepersonlighet Giovanna Battaglia kjører på med rosa, og kombinerer sitt rosa skjørt med en rosa t-skjorte og et par blomstrende hæler. Hun har også et plissért skjørt til i skapet i sølv, og her har hun brukt en hvit skjorte og fremhever midjen ved å bruke et kult belte.

Et annet kult stiltips er å mikse materialer for å skape kontraster. Et metallisk skjørt som dette kan fort bli pyntet, og dersom du ønsker å gjøre det hele mer avslappet, er det så kult å style skjørtet sammen med en strikkagenser. Vi ser for oss et plissert skjørt i sølv med en deilig grå strikkagenser over. Og så varierer vi med sneakers og hæler - alt ettersom. 

Sjekk ut bildekollasjen under for inspirasjon! Ser du et skjørt du liker?

Vi gjør oppmerksom på at Darja Baranniks blogg har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer