Skjørt

Trendalarm: Plissérte midiskjørt

Her kan du shoppe det superfreshe og trendy plagget!

PLISSÉRTE MIDISKJØRT: Dette skjørtet er sesongens hotteste! Foto: Darjabarannik.com, Scanpix
PLISSÉRTE MIDISKJØRT: Dette skjørtet er sesongens hotteste! Foto: Darjabarannik.com, Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger er det ett plagg som skiller seg ut blant de mange antrekkene som beveger seg rundt i New York, Paris og Milano under moteukene. Den siste tiden har vi sett at det plissérte skjørtet virkelig har funnet sin plass i motebildet. Skjørtene er gjerne i en midivariant, altså at lengden på skjørtet går litt nedenfor knærne. Det er så utrolig kult å gå for en litt fresh farge dersom du skal teste ut dette skjørtet - og gjerne metallisk! Det er noe vi har sett streetstyle-damene liker veldig godt.

Men også nettbutikkene! Da vi skulle begynne å lete etter plissérte, fargerike, metalliske midiskjørt, tenkte vi at dette kunne bli en liten utfordring, men det var det så absolutt ikke. Nettbutikkene bugner nemlig av nettopp dette. Og hvis du lurer på hvordan du skal style skjørtet, kan du ta en titt øverst i saken. KK.no-blogger Darja Barannik kombinerer sitt skjørt med en enkel overdel og en røff skinnjakke. Motepersonlighet Giovanna Battaglia kjører på med rosa, og kombinerer sitt rosa skjørt med en rosa t-skjorte og et par blomstrende hæler. Hun har også et plissért skjørt til i skapet i sølv, og her har hun brukt en hvit skjorte og fremhever midjen ved å bruke et kult belte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer