Puffermer:

Trendalarm: puffermer

Er du klar for å teste ut dette - igjen?

PUFFERMER: De er tilbake og vi har nok en gang falt helt pladask! Foto: Skjermdump fra Instagram / @petersyn_clothing
PUFFERMER: De er tilbake og vi har nok en gang falt helt pladask! Foto: Skjermdump fra Instagram / @petersyn_clothing Vis mer
Publisert

Er du ute etter å tilføre antrekket ditt det lille ekstra? Ser du etter plagg som gjør litt ut av seg? Da kommer du til å like trenden som blusser opp i disse dager.

Det går nok ikke en dag forbi uten av vi ser et bilde på Instagram av ei kul dame iført en kjole eller topp med puffermer! Ja, du hørte rett! Puffermer.

Det er nok mange som ikke har de beste assosiasjonene med puffermer, men vi må si at vi har falt helt pladask! De elsker det feminine uttrykket ermene gir og som vi har nevnt tidligere: det tilfører antrekket det lille ekstra.

Moteprofiler som Janka Polliani og Darja Barannik har begge tatt i bruk trenden, og jentene lar ermene på kjolen eller topp stå i fokus ved å kombinere med et denimskjørt eller et par lekre sko.

Trendalarm: puffermer

Danske Ganni er blant designerne som har omfavnet ermetrenden. Det har også kjente motehus som Isabel Marant og Carolina Herrera.

Ganni har gjort stor suksess med sine rutete varianter, mens Herrera satset på en enklere overdel sammen med et iøynefallende skjørt.

Psst: Fikk du med deg at Beyonce nylig overrasket i kjole fra Ganni? Se bildene her.

Trendalarm: puffermer

Så: Er du klar for å kaste deg over puffermer-trenden? Det er i hvert fall vi! Og derfor har vi samlet sammen noen av de fineste variantene som er i butikk nå:

LES OGSÅ: Slik stylet Carrie Bradshaw årets sommertrender på sin tid

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer