Pysj

TRENDALARM: Pysjoverdelen er det hotteste du kan ha på nå!

La deg inspirere av Selena Gomez (23).

PYSJ: Å bruke pysjen til noe annet enn å sove i, er noe av det hotteste du kan gjøre nå. Bruk den på jobb, skole, fest eller en middag - den passer til det meste. Om du velger å ta den helt ut som Kardashians her, er også det veldig kult! Foto: Xposure
PYSJ: Å bruke pysjen til noe annet enn å sove i, er noe av det hotteste du kan gjøre nå. Bruk den på jobb, skole, fest eller en middag - den passer til det meste. Om du velger å ta den helt ut som Kardashians her, er også det veldig kult! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi snakker kanskje ikke om å stå rett opp fra senga og spasere rett ut døra iført pysjen du nettopp har sovet åtte timer i. Eller ..? Du kan jo faktisk gjøre som popstjerne Selena Gomez (23) som gir inntrykket av at hun har gjort nettopp dette i antrekket du kan se under her.

Noe av det hotteste du kan ha på deg nå er nemlig pysjen. I hvert fall overdelen!

Noen velger å kjøre stilen fullt ut med pysj fra topp til tå, men ønsker du en litt mer diskré look, kan det være lurt å bare gå for overdelen.

Sammen med pysjoverdelen kommer vi til å bruke et par jeans, enten de er blå eller sorte, skinny eller bootcut, ankellengde eller helt ut. Til sommeren bytter vi buksene ut med shorts, og det gleder vi oss til! Sammen med et par enkle smykker i gull eller sølv, er vi klare! 

Under har vi funnet frem noen pysjfavoritter! Se om du finner noen som kan være aktuelle for deg. Vi har i hvert fall funnet et par!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer