Runde vesker:

Trendalarm: Runde vesker

Finn din favoritt!

RUNDE VESKER: Nå skal vesken være liten og trillrund! FOTO: NTB Scanpix
RUNDE VESKER: Nå skal vesken være liten og trillrund! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det franske merket Chloé har gjort stor suksess med sine mindre vesker i en rundere fasong. Det var stor ståhei rundt deres såkalte Drew-veske, og siden har merker laget flere varianter i ulike former og farger.

CHLOE: Disse tre damene har alle sikret seg hver sin Chloe-veske. Foto: Scanpix
CHLOE: Disse tre damene har alle sikret seg hver sin Chloe-veske. Foto: Scanpix Vis mer

Blant dem er Louis Vuitton. Allerede har vi sett flere stjerner ta i bruk vesken de har designet flere varianter av, deriblant skuespiller Alicia Vikander (29) og reality-stjerne Khloe Kardashian (33). På streetstyle-fronten har flere moteprofiler falt pladask for deres logo-variant. En trend som fremdeles er svært så synlig!

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt bållukten fra klærne dine

FRA LOUIS VUITTONS VÅRKOLLEKSJON: Legg merke til hvordan bunnen er flat slik at vesken skal stå godt plassert. Foto: Scanpix
FRA LOUIS VUITTONS VÅRKOLLEKSJON: Legg merke til hvordan bunnen er flat slik at vesken skal stå godt plassert. Foto: Scanpix Vis mer

Men det er ikke bare på catwalken det kryr av runde vesker. Flere moteprofiler valgte å style antrekkene sine med en rund veske under moteukene som nylig fant sted i noen av verdens mest kjente storbyer.

LES OGSÅ: Nå kan du få bryllups-Crocs

Den runde vesken kan fint fungere som en clutch, men de fleste kommer med et lite håndtak som gjør den svært lett å bære. Etter å ha tatt en titt rundt hos de ulike kjedebutikkene, er det også flere som har valgt å gi sin runde veske en lengre stropp, slik at den kan legges over skulderen.

Det er ingen tvil om at det er andre enn Louis Vuitton og Chloé som har fått øynene opp for runde vesker denne sesongen. Bare se så mange vi fant i forskjellige prisklasser:

LES OGSÅ: 33 fantastiske vårplagg på budsjett

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer