Runde vesker:

Trendalarm: Runde vesker

Finn din favoritt!

RUNDE VESKER: Nå skal vesken være liten og trillrund! FOTO: NTB Scanpix
RUNDE VESKER: Nå skal vesken være liten og trillrund! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det franske merket Chloé har gjort stor suksess med sine mindre vesker i en rundere fasong. Det var stor ståhei rundt deres såkalte Drew-veske, og siden har merker laget flere varianter i ulike former og farger.

Blant dem er Louis Vuitton. Allerede har vi sett flere stjerner ta i bruk vesken de har designet flere varianter av, deriblant skuespiller Alicia Vikander (29) og reality-stjerne Khloe Kardashian (33). På streetstyle-fronten har flere moteprofiler falt pladask for deres logo-variant. En trend som fremdeles er svært så synlig!

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt bållukten fra klærne dine

Men det er ikke bare på catwalken det kryr av runde vesker. Flere moteprofiler valgte å style antrekkene sine med en rund veske under moteukene som nylig fant sted i noen av verdens mest kjente storbyer.

LES OGSÅ: Nå kan du få bryllups-Crocs

Den runde vesken kan fint fungere som en clutch, men de fleste kommer med et lite håndtak som gjør den svært lett å bære. Etter å ha tatt en titt rundt hos de ulike kjedebutikkene, er det også flere som har valgt å gi sin runde veske en lengre stropp, slik at den kan legges over skulderen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer