Sokkesko

Trendalarm: Sokkeskoen

Har du sett lagt merke til at favorittskoene til Kardashian-familien er litt utenom det vanlige?

FRA CATWALKEN: Skoene fra Balenciaga begynner som en sokk og går helt opp til livet! Foto: Scanpix
FRA CATWALKEN: Skoene fra Balenciaga begynner som en sokk og går helt opp til livet! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sock boots», sko i sokkestil - kall det hva du vil, fellesnevneren her er uansett sokken. Designere som Vetements, Fendi og Balenciaga har det siste året kledd opp modellene sine til moteuken med sko som rett og slett ser ut som sokker. Men han som kanskje har fått mest oppmerksomhet for denne skotypen er Kanye West (39) som i flere av sine Yeezy-kolleksjoner har vist frem den såkalte «sock boot»-en. 

På Instagram, under hashtaggen #sockboots, finner du også nærmere 5000 bilder av folk som har lagt ut bilder av sine nyinnkjøpt sko, eller et par de har laget selv. For etter at denne trenden oppsto i motebildet, har flere og flere laget videoer hvor de viser hvordan du kan lage skoene. Du kan se det lengre ned i saken!

LES OGSÅ: Se Lauren Hutton (73) i Calvin Kleins nye undertøyskampanje

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Kardashian-klanens favoritt

Etter at Kim Kardashians (36) ektemann Kanye West viste frem sine såkalte Yeezy-boots, som nettopp ligner på sokker, var det ikke lenge før resten av realityfamilien hadde på seg et par. Denne uken var også Kylie (19) å se i et par fra det som må være Balenciaga. Det populære merket med Demna Gvasalia (som også er designer for Vetements) i spissen, viste nemlig til våren noen svært spreke støvletter. Du kan se dem øverst i saken.

Men sko fra både Yeezy og Balenciaga har en pris. Visste du forresten at Balenciaga har laget en kopi av den blå Ikea-posen? Likheten er helt sjokkerende, men prisen er langt ifra lik for å se det sånn... Du kan se bag-en her! For det er nemlig kun en brøkdel av oss som kan ta seg råd til slike sko, så da er det bra vi har noen kreative sjeler i denne verdenen! Under kan du se hvordan du kan lage den trendy skoen i sokkestil!

LES OGSÅ: Jenny Sinkaberg: - På catwalken vil de ha kleshengere, men de behøver ikke å være 14 år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer