Mote

Trendalarm: tjukke hårbøyler

Hårpynten fortsetter å regjere motebildet! Kommer du til å teste dette?

TJUKK HÅRBØYLE: Nå er denne hårpyntet trendy! Foto: Scanpix
TJUKK HÅRBØYLE: Nå er denne hårpyntet trendy! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Da Prada presenterte sin kolleksjon for våren 2019, kom alle modellene ned catwalken med en stor, tjukk hårbøyle på hodet. Som mange andre iøynefallende typer tilbehør ble også dette en trend.

PRADA SS19. Foto: Scanpix
PRADA SS19. Foto: Scanpix Vis mer

Nå ser vi nemlig ikke bare hårbøylen på catwalken, men på Instagram, på gaten og selvfølgelig i butikkene. Til og med hertuginne Kate har testet trenden!

Kongefamilien er ikke fremmed for å ta i bruk ulike hodeplagg, så at Kate kan ha startet en liten trend her er høyst sannsynlig.

TRENDY: Hertuginne Kate var tidlig ute med å teste den tjukke hårbøylen. Her fra november 2018. Foto: Scanpix
TRENDY: Hertuginne Kate var tidlig ute med å teste den tjukke hårbøylen. Her fra november 2018. Foto: Scanpix Vis mer

Pradas variant er allerede utsolgt flere steder, men du finner mange varianter som kan minne om den fra det italienske motehuset.

1. Prada via Net-a-porter.com, kr 2000. 2. Wald Berlin via Net-a-porter.com, kr 1360. 3. Jennifer Behr via Net-a-porter.com, kr 2180. 4. Asos, kr 125. 5. Asos, kr 100. 6. Germanier via Matchesfashion.com, kr 3010.
1. Prada via Net-a-porter.com, kr 2000. 2. Wald Berlin via Net-a-porter.com, kr 1360. 3. Jennifer Behr via Net-a-porter.com, kr 2180. 4. Asos, kr 125. 5. Asos, kr 100. 6. Germanier via Matchesfashion.com, kr 3010. Vis mer

Populært med hårpynt

Det siste året har pynt til håret vært i fokus. Alt fra scrunchie-er til glitrende spenner har dominert trendbildet, og bøyler og bånd i alle former og farger har vært svært populære.

Den norske designeren Cindy Røe var blant dem som fikk masse oppmerksomhet for hårpynten sin. Hårbøylen, som kommer i mange flotte farger med fine utsmykninger, har vært å se på kjendiser som Helene Bøksle og Linnea Myhre.

Det siste halvåret er det derimot hårspennene som har regjert. Enten de er tynne og små med perler på seg, eller brede i leopardmønster med skrift i glitter.

Men nå kan det altså se ut til at hårbøylen har fått en oppsving igjen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer