Sminke

Trenden fra helvete er her igjen

Er det derfor Naomi Campbell smiler så lurt?

Vær beredt. De korte toppene kommer snart til en kleshenger nær deg. Her er supermodell Naomi Campbell på catwalken.   Foto: All Over PressAll Over Press
Vær beredt. De korte toppene kommer snart til en kleshenger nær deg. Her er supermodell Naomi Campbell på catwalken. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I januar kunne vi melde at trenden fra helvete hadde dukket opp på motehorisonten igjen, og hadde strak kurs mot oss. Riktignok var vi litt tvilende i vinter, da magen var pakket inn i ullgenser og kåpe.

Rave-trenden kommer igjen

Men nå er det helt klart: De navlekorte toppene fra 90-tallet kommer snart til en butikk nær deg. Så i år skal du gå med magen bar. Hvis du har lyst, da.

Lysten på mer?


Men det er ikke den eneste horror-trenden som kommer tilbake igjen. Også 80-tallets
haremsbukser er tilbake. Og vi skal sminke oss som om pesten er over oss igjen. Andre av vårens trender får oss til å lure på om det har klikka for designerne.

Se bildene av vårens landeplage:
Trender for fall

I vår har også Nina Ricci som lansert ankelbrekkende hæler. Flere av de andre designerne vil ha oss opp i høyden. Både designere og butikker er skjønt enige om at i vår er det denne skotypen som gjelder. Synes du det er vanskelig å gå på høye hæler? Her får du gode tips.

For åpent kamera

Selv om de er fotogene, sylslanke og ikledd spinndyre klær fra forhindrer det dem ikke i å på trynet innimellom som alle andre. Men for supermodellenes tilfelle blir hver minste snubling behørig dekket av verdens motefotografer.

Her går det helt galtIkke bare sorgen

Men vårtrendene vil ikke bare få oss ti å se ut som anemiske klovdyr med bare mager. Vi har også mye lekker og fristende vårsminke i vente. Også vårens frisyrer er noe å glede seg til. Slik blir vårens hårtrender.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer