Jumpsuit

Trenden som passer året rundt

Slik styler du jumpsuiten til alle årstidene.

TRENDPLAGG: (f.v.) Jumpsuit fra Vila via Nelly.com, kr 279. Jumpsuit fra Only via Nelly.com, kr 459. Jumpsuit fra H&M, kr 349. Jumpsuit fra H&M, kr 249. Jumpsuit fra H&M, kr 499. Foto: Produsenten, Nelly.com
TRENDPLAGG: (f.v.) Jumpsuit fra Vila via Nelly.com, kr 279. Jumpsuit fra Only via Nelly.com, kr 459. Jumpsuit fra H&M, kr 349. Jumpsuit fra H&M, kr 249. Jumpsuit fra H&M, kr 499. Foto: Produsenten, Nelly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Designere som Céline, Chloé og Kenzo viste alle jumpsuiter i sine kolleksjoner for vår/sommer-sesongen.

Vi elsker dette plagget fordi det er så mye i seg selv.

Tar du på deg en jumpsuit er nesten hele antrekket gjort! Men disse plaggene kommer ofte i korte versjoner og uten armer, og da tenker mange at de kun kan bruke dette om sommeren.

LES OGSÅ: Disse fargene er hottest i sommer

Men det stemmer ikke! Dette er et plagg du kan bruke til alle årstider, hverdag, jobb og fest.

Slik styler du den i sommer

Velg en kort jumpsuit med et sommerlig print. Den luftige, lette, bohemske stilen er midt i blinken. Kombiner med et par sandaler eller sneakers.

Til kvelden kan du velge en lang jumpsuit i en sterk farge. Et par wedges gjør seg fint til dette da de er komfortable å ha på seg og passer til de fleste forhold.

Slik styler du den i høst

Vi elsker fargene om høsten. Grønt, burgunder og oransje er blant favorittene, og det skal gjenspeile seg i jumpsuiten! 

En sort dressjakke passer godt til alle tre. Velg et lekkert sjal på de litt varmere dagene, men når kulden begynner å sige seg innpå, er det på tide å finne fram skjerfet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer