Vårtrender

Trenden som tar våren på forskudd

Her er klærne for deg som ikke synes våren kan komme tidsnok.

BLOMSTRETE: Men du trenger ikke se ut som ei gammel tante av den grunn! Florale mønstre krever at du holder tunga rett i munn, og du trenger for eksempel ikke bruke alle disse plaggene samtidig. Se bildeserien lenger ned for priser og mer informasjon. Foto: Produsentene
BLOMSTRETE: Men du trenger ikke se ut som ei gammel tante av den grunn! Florale mønstre krever at du holder tunga rett i munn, og du trenger for eksempel ikke bruke alle disse plaggene samtidig. Se bildeserien lenger ned for priser og mer informasjon. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vårtrendene har ligget klare helt siden designerne viste fram sine kolleksjoner under moteukene i fjor høst. Nå er de straks i butikkene, akkurat tidsnok til at vi ikke drukner i horisontal snøføyke og hålkeføre.

Og er du en av dem som rett og slett ikke klarer å vente?

Da har vi trenden for deg.

Med sesongens blomstrete trendplagg kan du ta våren på forskudd.

Og du hvor deilig det skal bli å se friske farger, sarte pasteller og tynne tekstiler igjen!

Husmor-chic

Det er en nostalgisk vind som blåser over motebildet til våren.

Blant de største trendene er en oppdatert variant av husmor-stilen.

Den ny-chice husmoren kler seg gjerne i småblomstrete plagg, men kombinerer det med sartrosa lipgloss, høye hæler og en ekstra dæsj glamour.

Snittene er gjerne inspirert av 50-tallet, og blomstermønstrene veksler fra 1700-talls forseggjorte peoner og 1800-talls romantiske roser til 80-tallets knæsjfargede varianter.

Når du skal finne dine blomsterfavoritter, husk at man gjerne begrenser seg til ett mønster om gangen, og at det sjelden blir vellykket om du pøser på med blomster fra topp til tå. Velg deg i steden et fokuspunkt, og kjør resten av antrekket med basisfarger som sort og hvitt.

Se vårens mest blomstrete plagg:


Miks romantisk og tøft

Kappahl blander denne sesongen det søteste av det søte med blomstermotiver og volanger, med nagler, skinnimitasjon og tøffe snitt.

Det blir også andre typer retro denne våren.

Som om ikke tightsen, cargobuksene og haremsbuksene bringer frem nok minner fra svunne tiår; neste vår får også sykkelshortsen et comeback.

- Sykkelshortsen er helt klart tilbake, den er en sommerlig etterkommer av tightsen. Alexander Wang viste shortsen allerede for denne høsten, men den har ikke blitt noen stor hit. Jeg tror det kommer mer til våren- og sommeren. Charlotte Ronson har noe lignende på sin visning for neste år, de er gjennomsiktige, sier stylist Nadine Monroe.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer