Klassiker

Trendene som kommer igjen og igjen

Noen stiler og plagg blir vi aldri lei av. Her er noen av dem!

EVIGVARENDE: Noen plagg og stiler er evigvarende. Skinn, strikk og pastelltoner er noen av dem! Foto: All Over Press og produsentene
EVIGVARENDE: Noen plagg og stiler er evigvarende. Skinn, strikk og pastelltoner er noen av dem! Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi elsker å finne plagg som blir garderobefavoritter og som varer sesong etter sesong.

Med materialer som skinn og strikk kan du være nesten sikker på at klærne blir brukt om og om igjen. Duse pastellfarger er også noe vi stadig vender tilbake til - spesielt nå som det går mot lysere tider.

LES OGSÅ: Få stilen til moteikonene

Her er tre av trendene vi aldri får nok av:1. Skinn

Skinn er et evig aktuelt materiale - både på klær og tilbehør. Sort skinn er en klassiker, men gå gjerne for lysere og mer fargeglade varianter også.

Sats på:
  • En bikerjakke i skinn. Den kan du bruke over en enkel T-skjorte eller over blondekjolen for å rocke opp antrekket.
  • En skinnbukse. Like fin til en delikat bluse som til en oversized strikkegenser.
  • Sko og vesker. Tilbehør i skinn blir bare finere og finere jo mer du bruker dem. Sats på nøytrale farger som svart, grått og brunt for å få mest mulig ut av skoene og veskene.
Kjøpetips


2. Strikk

Hva er vel bedre enn lun og deilig strikk? Om vinteren kjører vi lag på lag eller går for en oversized strikkegenser, mens på kjølige sommerkvelder er den lette strikkejakka en favoritt.

Sats på:
  • En stor og god strikkegenser. Veldig kul til en skinnbukse, som nevnt over, men også superfin til jeans.
  • Stort skjerf. Et grovstrikket og langt skjerf er uunnværlig på kalde dager. I tillegg er det en perfekt måte å endre uttrykket på kåpen eller jakka på.
  • En deilig cardigan. En strikkejakke er for eksempel fint over kjolen for å gjøre plagget mer hverdagslig. Prøv et belte i livet for fin silhuett.
Kjøpetips


3. Pastelltoner

Plagg i lyse toner er alltid lekkert. Vinterpasteller som isblått er en hit i vinterhalvåret, mens om sommeren kler vi oss mer enn gjerne i korall, rosa og gult.

Sats på:
  • En sommerkjole. En lett sommerkjole med blomsterprint i duse pastellfarger slår aldri feil.
  • En lekker bluse. En bluse i et delikat stoff gir deg et elegant og yndig uttrykk. Kombiner gjerne med en boyfriendjeans for et røffere uttrykk.
  • Et statementsmykke. Et stort smykke i friske sorbettoner hver stilen flere hakk. Det er ikke mer som skal til!
Kjøpetips


LES OGSÅ: Vårens trendfarger

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer