Vårtrender

Trendene vi lengter etter

Få en forsmak på vårens fargerike stiler.

Turkise middelhavsdrømmer! Modell fra Tulehs vårvisning, sko fra Bianco (kr 650), genserkjole fra FrenchConnection.com (ca kr 450), shimmer cubes med fire farger (kr 250, The Body Shop).
Turkise middelhavsdrømmer! Modell fra Tulehs vårvisning, sko fra Bianco (kr 650), genserkjole fra FrenchConnection.com (ca kr 450), shimmer cubes med fire farger (kr 250, The Body Shop). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Er det ikke slik, at man for hvert år nesten glemmer hvor herlig det er å gå kippskodd?Hvis bare snøen kunne smelte allerede idag, så står vi klare med nylakkerte negler, korte sommerkjoler og brune legger når det skal være!Vi har tatt en smugitt på hva som venter oss av herligheter når vinteren er over.Vårtrendene har ligget klare helt siden designerne viste fram sine kolleksjoner under moteukene i fjor høst. Nå er de straks klare for butikkene, akkurat tidsnok til at vi ikke drukner i horisontale snøstormer og hålkeføre.Og du hvor deilig det skal bli å se herlige sukkertøysfarger, sarte pasteller og tynne tekstiler igjen!Det er en nostalgisk vind som blåser over motebildet til våren.Blant de største trendene er en oppdatert variant av husmor-stilen. Den ny-chice husmoren kler seg gjerne i småblomstrete plagg, men kombinerer det med sartrosa lipgloss, høye hæler og en ekstra dæsj glamour.Lilla, turkis og rosa er nøkkelfarger når vi vender blikket helt mot forsommeren. Den Chanel-inspirerte looken holder seg, med søte topper kombinert med en god dose attitude, eller knallfargede kjoler uten så mye tilbehør.Her er våre vårdrømmer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer