Artikkelen kan inneholde annonselenker

Trendingrediensen som passer perfekt på sommeren

Centella asiatica er en av de mest populære i Koreansk hudpleie.

KOREANSK HUDPLEIE: Når dagene blir lengre og vi er mer ute i solen er det deilig å bruke produkter som roer ned og fukter huden.
KOREANSK HUDPLEIE: Når dagene blir lengre og vi er mer ute i solen er det deilig å bruke produkter som roer ned og fukter huden. Vis mer
Publisert

Centella asiatica er en kjent ingrediens innen Koreansk hudpleie og har blitt brukt i hundrevis av år, for å lindre små sår, virke betennelsesdempende på eksem og kan roe ned irritert hud.

Denne ingrediensen er derfor perfekt å ha klar på hudpleiehylla når sommeren kommer. Et produkt med centella kan lindre hudreaksjoner på brennesle, brennmanet og solbrenthet, samtidig som den virker fuktighetsgivende og styrkende på huden.

Kiehl’s Centella Sensitive Facial Cleanser er en mild rens med centella asiatica som kan brukes på to måter. Ved å massere inn i huden og skylle av med vann, eller ved å fjerne produktet med en bomullspad. På en skånsom måte renser den huden, uten å tette porene, samtidig som den tilfører huden betennelsesdempende og fuktighetsgivende ingredienser.

Kiehl’s Centella Sensitive Facial Cleanser
Kiehl’s Centella Sensitive Facial Cleanser Vis mer

COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule er et serum med centella asiatica som er perfekt for bruk på kvelden etter en lang sommerdag ute. Denne er spesielt god for fet og kombinert hud, fordi den ikke tetter porene, men tilfører mye lett fukt til huden, i tillegg til å virke betennelsesdempende og lindrende.

COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule
COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule Vis mer

Cica Regen 70 Cream er en fuktighetskrem til ansikt med 70% centella asiatica. Formelen inneholder i tillegg til centella, andre betennelsesdempende ingredienser som heler, reparerer og styrker huden. En ansiktskrem som dette kan være fin å bruke på sommeren, for å styrke huden på natten, når dagene er lange og solfylte.

Cica Regen 70 Cream
Cica Regen 70 Cream Vis mer

Benton Goodbye Redness Centella Gel er en lett og fuktighetsgivende gel, som kan være det perfekte produktet å ha med på tur med barnefamilien. Denne kan brukes både på stor og liten, for å lindre rødhet, irritasjon og tørr hud. Formelen inneholder hele 80% centella asiatica som balanserer hudens naturlige pH og styrker hudbarrieren.

Benton Goodbye Redness Centella Gel
Benton Goodbye Redness Centella Gel Vis mer

RNW Der. Esthe Cica Source Sheet Mask er laget av lett bomullsstoff med centella asiatica som er den perfekte ansiktsmasken etter en lang dag ute i solen. For ekstra kjølende effekt kan man legge masken i kjøleskapet før man skal bruke den.

RNW Der. Esthe Cica Source Sheet Mask
RNW Der. Esthe Cica Source Sheet Mask Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer