<strong>MINI:</strong> kk.no-journalist Linda Vasquez prøver kjole med broderier (kr 9000/Cecilie Melli)solbriller med lilla stripe (Balenciaga) og lilla sandaler (kr 1100/Geox). Foto: Per Ervland
MINI: kk.no-journalist Linda Vasquez prøver kjole med broderier (kr 9000/Cecilie Melli)solbriller med lilla stripe (Balenciaga) og lilla sandaler (kr 1100/Geox). Foto: Per Ervland Vis mer

Mote

Trendplagg for våren

Kk.no har prøvd de viktigste trendplaggene - sjekk hva som blir din favoritt.

Publisert
Sist oppdatert
Klær som kommer i butikkene til våren ligger nå klare for fotografering hos pressebyråene. Vi dro til Spalt PR, som representerer mange av de store merkene, og plukket ut ti favorittplagg og -tilbehør som representerer de viktigste trendene for våren.

Du kommer til å finne kopier

Plaggene kommer i ulike prisklasser, og sjansen er stor for at du også vil finne liknende ting i de mange billigkjedene. De fem punktene under er viktige tommelfingerregler for hva du bør se etter.

Se bilder av favorittplaggene lenger ned på siden.

Disse fem trendene bør du se opp for neste sesong, og husk; Det er heldigvis ikke forbudt å tjuvstarte.


1. SE OPP FOR: Etnisk mønster


En av de største trendene denne våren er etnisk inspirasjon på alt fra kjoler til smykker. Kle deg som du skulle tatt en tur ut i Saharas vidstrakte ørken, og gli rett inn i motebildet her hjemme. Mønsterglade plagg i blå- og bruntoner, vide behagelige antrekk med store sjal, belte i livet og snøresandaler oppsummerer trenden.


2. SE OPP FOR: Skinn


Skinn er et klassisk materiale som alltid vil finnes i motebildet til en viss grad, mens det går i bølger akkurat hvor rykende trendy det er. Skinnjakkene har vært hot en stund, og det er ingen grunn til å pakke den bort ennå. Nå er tiden for å tviholde på alt du har, og bruke det for alt det er verdt. Det nye er at nette skinnjakkene er blitt mer detaljrike, skinnvesten er ikke bare forbeholdt de over 40 med bart, og veskene er så lekre at du kan bruke dem som pynt i gangen.

3. SE OPP FOR: Tre lengder på skjørtene

Det er i hovedsak tre skjørtelengder som gjelder. Det er en flom av lekre minikjoler og miniskjørt som gir deg mulighet til sprade rundt og vise dine lekre bein. Om du heller vil skjule de helt kan den fotside trenden være noe før deg. Ellers holder den klassiske lengden til knærne fortsatt stand til våren.


4. SE OPP FOR: Pasteller


Det kommer mange fargerike plagg og mye pasteller. Se opp for korall, blått, grønt og brunt. Om du ikke liker å kle deg i alle regnbuens farger, er det nok av hvite og beige alternativer, i likhet med svart og ikke minst mengder av grått.

5. SE OPP FOR: Glitter og paljetter

Pass på at du ikke får overdose av glitter og paljetter i jula. Våren byr nemlig på mange skinnende elementer, om enn i litt mindre skala enn det er nå for vinteren.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer