Hvitt

Trendplaggene du trygt kan beholde

Sommerens store it-farge - hvitt, blir minst like hot til neste år.

KOMMER TILBAKE NESTE SOMMER: Hvitt blir en av neste sommers hotteste farger - skal vi tro motevisningene for vår/sommer 2013 under Copenhagen fashion week. Her fra noen av catwalkvisningene som har vært avholdt-  Fra venstre: Stine Goya, Freya Dalsjö, Stylein og Freya Dalsjö.
KOMMER TILBAKE NESTE SOMMER: Hvitt blir en av neste sommers hotteste farger - skal vi tro motevisningene for vår/sommer 2013 under Copenhagen fashion week. Her fra noen av catwalkvisningene som har vært avholdt- Fra venstre: Stine Goya, Freya Dalsjö, Stylein og Freya Dalsjö. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvitt er alltid en sikker vinner om sommeren. Og særlig i år har fargen/nyansen, som er utrolig lekker til gyllenbrun hud, vært i skuddet - aller helst i kombinasjon med søte blonder og romantiske undertoner.

Og dersom du er en av dem som sikret deg en lekker hvit sommerkjole, bukse, bluse eller shorts i år - ja, da er det absolutt ingen grunn til å kvitte deg med disse sommerfavorittene.

LES OGSÅ: Nå skal fottøyet være hvitt

Kommer tilbake for fullt

Neste år kommer nemlig hvitt til å være hottere enn noen gang, hvertfall om vi skal tro visningene under årets moteuke i København (Copenhagen Fashion Week - CFW).

KK.no er selvsagt tilstede for å gi dere leserne innblikk i hva som blir trendene for vår/sommersesongen 2013, og kjente designhus som Stine Goya, Stylein, David Andersen og Whiite hadde hvite elementer i sine nye kolleksjoner.

Også nykommer Freya Dalsjös vår/sommerkolleksjon bestod av mye hvitt.

Se bilder fra motevisningene nedenfor:


Mer minimalistisk

Det er imidlertid noen ting som endrer seg med de hvite plaggene til neste år.

I stedet for det romantiske og litt hippieinspirerte, ser vi nå at de hvite plaggene er mer stilsikre, minimalistiske og i renere linjer og snitt.

Og dersom du er fan av en litt trendy androgyn stil, da kommer du til å elske plaggene som kommer fra våren av.

Tips til hvordan du blir ekstra lekker i hvitt, får du i denne artikkelen!

Behold de hvite plaggene


Også KKs moteredaktør Silje Pedersen, tror hvitt blir en sikker vinner til neste sommer, og råder deg som har investert i hvite plagg til å beholde tingene du har kjøpt.

Særlig den «lille hvite» kjolen, de hvite shortsene og buksen kommer tilbake på vårparten.

Følg også Siljes moteblogg her!

– Hvitt er en nyanse vi aldri går lei. Og som regel kommer fargen/nyansen tilbake hver sommer. Det er rent, enkelt og passer derfor mange. Du kan med andre ord trygt beholde de hvite sommerkjolene, buksene og blusene, sier Pedersen til KK.no:

– Forskjellen fra denne sommeren til neste sommer, er at det i år har vært mye blonder og søte, romantiske plagg. Neste år blir det mer minimalistisk, med rene linjer og snitt. Veldig lekkert.

OBS: Husk at du faktisk kan bruke hvitt om vinteren også. Stylingtipsene får du i denne artikkelen!

LES OGSÅ: Slik holder du det hvite hvitt

Mer fra moteuka i København

Følg med på KK.no. Vi er på moteuka i København med KKs moteredaktør Silje Pedersen.

Flere bilder, oppdateringer og dekning av visninger kommer fortløpende. I tillegg får du gatemote og kule shoppingtips fra kjendiser som Tone Damli.

LES OGSÅ: Så lekker kan du bli i hvitt


I KØBENHAVN: KKs moteredaktør Silje Pedersen er selvsagt tilstede under moteuka i København. Følg motebloggen hennes for regelmessige oppdateringer fra show og events! Foto: Adéle Cappelen Blystad
I KØBENHAVN: KKs moteredaktør Silje Pedersen er selvsagt tilstede under moteuka i København. Følg motebloggen hennes for regelmessige oppdateringer fra show og events! Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer