Ss 2011

Trendskoen du bør prøve

Du kan bruke dem til det meste - OG de har lave hæler.

33 HERRESKO: Sjekk ut vårens fineste herresko - for damer - i bildeviseren under. Der finner du også pris og merke på skoene brukt i denne collagen. Foto: Produsentene
33 HERRESKO: Sjekk ut vårens fineste herresko - for damer - i bildeviseren under. Der finner du også pris og merke på skoene brukt i denne collagen. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva synes du om den maskuline skotrenden?

Den androgyne moten har vært med oss en stund. Verken buksen, blazeren eller hatten får han ha for seg selv. Og ikke skoene heller.SE OGSÅ: Jo, du blir fin i herrebukser

Maskulin skotrend

I vinter var det den armyinspirerte booten som var aller mest trendy. Og nå når våren nærmer seg avløses de av en annen type herresko – den har også snøring, men er uten støvleskaft. Det beste av alt er faktisk ikke at de har lave hæler - og med andre ord er komfortable å gå med. De passer også til det aller, aller meste. Se 32 par herresko her:

Slik bruker du dem

Herreskoene kan brukes både til skjørt, shorts, smale bukser, vide bukser, korte bukser, lange bukser...I tillegg er de helt riktige både til hverdags og til mer pyntede anledninger.Se bare hvordan stjernene bruker dem her:

Dette bør du se etter

Går du for en sko i skinnlook, er ekte skinn å foretrekke framfor skinnimitasjon.Et par i skinn koster gjerne noe mer, men det er verdt det. Det slites finere, puster bedre og føles definitivt bedre på foten en varm vårdag.Men husk å ta godt vare på skoene dine. Fjern flekker og skitt med en gang, bruk skokrem og impregneringsspray jevnlig. Uansett hvilket materiale du velger, kan det være lurt å sjekke symbolmerkingen på skoen. For selv om skoen har ekte skinn på utsiden, kan materialet brukt på innsiden være syntetisk, og da vil gjerne føttene bli klamme likevel.

Få den androgyne looken

Dersom du ikke er særlig fan av akkurat herresko, kan du få den androgyne looken ved hjelp av andre plagg. For eksempel en oversized herreskjorte, en dressjakke eller en hatt. Men ikke gå i machofella! Du har ikke lyst å ut som en mann. Det er viktig å balansere antrekket med en feminin touch. Det er denne kontrasten som gjør antrekket spennende. Legg til derfor til elementer som kjæresten din aldri ville gått med – som smykker, skjørt eller et par høye hæler.Av hjemlige kjendiser er DJ, modell og programleder Charlotte Thorstvedt en mester i å mikse feminine og maskuline plagg. Vi fikk komme hjem til henne og se favorittantrekkene hennes. Se de fantastiske bildene i denne artikkelen.

Sko, sko, sko

Stort denne våren blir også 70-tallsinspirerte tresko. H&M satser på denne trenden, det samme gjør skomerket Ecco. For full oversikt over vårens mest trendy sko, se artikkelen Slik skal til tilbehøret se ut i 2011. Foretrekker du lave sko, sjekk ut 20 vårsko du kan bruke allerede nå, 88 ballerinasko fra 99 kroner og 25 par sneakers som gir umiddelbar vårfølelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer