Drømmer

Trendy å ødelegge brudekjolen

Påfunnet koster utvilsomt penger.

- Hvorfor ha brudekjolen hengende i skapet når bryllupet er over, når du kan ødelegge den i stedet, spør en av bryllupsfotografene som tar denne typen oppdrag.
- Hvorfor ha brudekjolen hengende i skapet når bryllupet er over, når du kan ødelegge den i stedet, spør en av bryllupsfotografene som tar denne typen oppdrag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det har vært måneder med planlegging. Drømmer om den store bryllupsdagen. Sekstusenkronerskjolen, en drøm i taft og tyll er innkjøpt, den henger i klessskapet sammen med slør og slep. Når dagen er over, skal du rive den i stykker. Hvis du vil følge den siste bryllupstrenden, vel og merke.

«Trash the Dress»

Trenden med å ødelegge brudeantrekket under bryllupsfotograferingen er et amerikansk konsept, som nå har blitt hipt i Australia også. Dette har blitt så vanlig at det har fått sitt eget begrep: «Trash the Dress», skriver news.com.au.

Gifter seg bare én gang

Tanken bak konseptet er at bruden etter å ha avgitt troskapsløftet til sin ektemann er bundet til ham for all framtid, og at hun derfor aldri vil trenge brudekjolen igjen.
 • 10 fantastiske festfrisyrer
 • Ellevill norsk mote
 • - Kreativitet

  Cavanagh Photography er en av de australske fotografbyråene som har spesialisert seg på bryllupsbilder utenom det vanlige. - Fenomenet handler om å gjøre noe kreativt ut av de tradisjonelle bryllupsbildene. Det handler mer om kreativitet enn om ødeleggelse, sier Adam fra Cavanagh Photography.

  Brenner kjolen

  Vil du kaste deg på trenden, er det flere måter å ødelegge brudkjolen på. I USA og Australia finnes det bryllupsbilder hvor bruden ødelegger kjolen ved å klippe den i stykker med saks, gni den inn med gjørme, leke på stranden, bli skutt på med paintball, eller ganske enkelt ved å brenne den i stykker. Foto: Cavanagh Photography LES OGSÅ:
 • Hotte plagg til høsten
 • Slik knytter du skjerfet
 • Hollywood tatt på senga
 • Frisyren som kom tilbake fra fortiden
 • 45 motemust i høst
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer