Genser

Trendy med glorete julegenser

Colin Firth var først ute - nå er genser med julemotiv blitt hot.

JULEGENSER: Nå har strikkegensere med julemotiv à la Colin Firth (til høyre) blitt hot. Produktpriser finner du i bildekarusellen.  Foto: Produsentene/All Over Press
JULEGENSER: Nå har strikkegensere med julemotiv à la Colin Firth (til høyre) blitt hot. Produktpriser finner du i bildekarusellen. Foto: Produsentene/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvem kan vel ikke huske den forferdelige reinsdyrgenseren skuespiller Colin Firth hadde på seg i filmen «Bridget Jones' dagbok» fra 2000? Nå, 12 år seinere, gjør julegenseren plutselig comeback i moteverden. Og du må ikke tro at de er billige. På det britiske luksusnettstedet Net-a-Porter.com florerer det nemlig av rådyre gensere à la Colin Firth.LES OGSÅ: Statementgenseren er høstens hotteste «it-plagg»

Julegenser til 10.000 kroner

Stella McCartney er blant designerne som har latt seg inspirere. Hun har designet en neonfarget ullgenser med reindyrsmotiv til den nette sum av 7.300 norske kroner. Ifølge Net-a-Porter er genseren et "must-have" for høytiden, og de foreslår at du styler den med mørke skinny jeans, slik at genseren får skinne alene. Etter det KK.no erfarer, har det britiske merket Meadham Kirchhoff en av de dyreste julegenserene på markedet. Den knallrøde strikkegenseren «Maria» med metalliske broderier koster nemlig 10.500 norske kroner(!). Designerduoen skal ha latt seg inspirere av et gavepapir fra 1960-tallet, som Benjamin Kirchhoff pakket inn Edward Meadhams julegave med i fjor. De har gjenskapt motivene til genseren for hånd med Zardozi-broderi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer