Sko

Trendy sko til under 300 kroner

Det trenger ikke koste mye å oppdatere skoparken i vår.

Publisert
Sist oppdatert
De fleste har nok en blanding av rimelig og dyrt i garderoben sin. Klassikere – som skinnjakke, blazer og sorte pumps – kan du med fordel legge litt mer penger i. Dem kan du ha glede av i mange år framover. Spar heller litt på vårens mest trendy kjøp.SE OGSÅ: 42 par sko under 200Vårens skotrenderDenne sesongen er loaferen kåret til den «nye ballerinaskoen», og 90-tallssandalen gjør comeback. Når det gjelder farger, blir det mye hvitt og farger – fra duse puddernyanser og sarte pasteller til selvlysende neonfarger med oppmerksomhetsgaranti. I tillegg ser vi at den metalliske trenden fra i høst fortsetter.(Artikkelen fortsetter under.)Trendy og billig De trauste, svarte skoene har med andre ord lite å stille opp med. Men som du sikkert har hørt før: Det enkleste er ofte det beste. Og det som vanligvis varer lengst også. Med andre ord: Ikke blakk deg på trendskoene i vår. I alle fall ikke når du kan få dem så billig som under 300 kroner.50 PAR SKO:

Gjør skoene mer komfortableDet sier seg selv at billige sko er laget av rimeligere materialer. Som KK.no tidligere har skrevet er skinn mot foten det beste for komforten, da det lar føttene puste bedre. Dette er kanskje spesielt viktig for vår- og sommersko, som du gjerne går barføtt i. Ønsker du å gjøre de billige vårskoene mer komfortable kan det derfor lønne seg å kjøpe dem såpass store at du får plass til en innleggssåle i et materiale som puster godt. Dette er også greit å ha i bakhodet dersom skoene har en veldig tynn såle. Så slipper føttene dine å få sjokk når du hopper rett fra tjukke vintersåler til papirtynne varianter.Vårmote 2012Se hvordan våren blir hos skokjedene Bianco, Økonomisko og Aldo.Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer