Tilbehør

Trendy som Emma

Tidligere supermodell og Lindex’ frontfigur Emma Wiklund tror aldri hun kommer til å gå i haremsbukser. Men helt sikker er hun ikke. Her er hennes motetips for våren.

Emma Wiklund jobber som modell og med presse for Lindex, og var nylig i Oslo for å presentere vårens kolleksjon.
Emma Wiklund jobber som modell og med presse for Lindex, og var nylig i Oslo for å presentere vårens kolleksjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva er vårens aller hotteste trender?- En blanding av folklore, med patchwork, blomster og broderier, og skolejentestil à la 50-tallet. Også enkle linjer og duse farger. 70-tallsbukser med sleng, som Farrah Fawcett fra «Charlie's Angels» løp rundt i, er også en gjenganger.Hva slags tilbehør hører med?- En clutchveske må man ha, og selv har jeg en forkjærlighet for sølv denne sesongen. Masse sølv og smykker. Men gull er også fint. Jeg slår også et slag for tresmykker i etnisk stil.Hvordan ser din egen vårgarderobe ut?- Min stil er enkel og minimalistisk. Jeg skulle så gjerne gått med blomstrete og fargerike klær, men det kler meg dessverre ikke. Går heller i klær i nøytrale og jordnære farger. Og jeg bruker masse jeans, og topper i grått, svart og hvitt.Hva kommer du aldri til å gå med?- Defintivt pels. Men du ser ikke meg i en superkort minikjole heller. Haremsbuksen fra 90-tallet kommer jeg nok heller aldri til å bruke - men man vet jo aldri.Har du noen favorittdesignere?- Av svenske designere liker jeg Acne og Filippa K. Marc Jacobs har også en fin stil, slapp og søt og ny, og Prada er så kul og praktisk. Elsker også Chanel, men det passer ikke helt med min stil. Men jeg liker å blande høyt og lavt, secondhand med dyrere ting.Har du noen stilikon?- Elle McPherson har en heftig stil - fresh, chic og avslappet, og hun bruker masse jeans som hun kombinerer på en kul måte. Kate Moss er en utrolig trendsetter, alt hun går med blir hipt. Elsker også Coco Chanel og Lauren Bacall i sine glansdager. Har du noen shoppingtips?- I butikken Black Market i St. Eriksgatan i Stockholm finner du merker som Comme des Garçons og Woodwood. Nathalie Schutterman har ellers masse fine vesker, sko og klær, og hos Nitti Gritti på Söder finner du designerklær fra blant annet Helmut Lang og Prada.Hva er ditt beste skjønnhetstips?- Sove, løpe og stresse ned. Jeg er flink til å ta av meg sminken hver dag, og renser huden ordentlig. Også jogger jeg masse, det er bra for meg, da får jeg puste.Favorittparfyme?- Nå dufter jeg enten L'Heure Bleu fra Guerlain eller Eau d'Isi fra Prada.Beste hårtips?- En god frisør! Og så liker jeg Kerastases produkter.Hvordan ser året 2008 ut for deg?- Jeg fortsetter å jobbe med presse og som modell for Lindex, og så studerer jeg forretningsøkonomi ved siden av, i tillegg til at jeg skriver kronikker i magasinet Gate.LES OGSÅ:
 • Vuittons vakre vårvesker
 • Sexy skolepikestil
 • Festens fineste på 1-2-3
 • 10 legendariske stjerneplagg
 • Årets sykeste trender i 2007
 • Moten som gir deg migrene
 • Modeller er tynne og triste
 • Snarveien til Vendela-kropp
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.