Jeans

Trenger ikke kjærestens boyfriend-jeans!

Camilla Abry trenger ikke låne kjæresten sine boyfriend-jeans – hun har designet sine egne!

Trenger ikke kjærestens boyfriend-jeans!
Publisert
Sist oppdatert

Modellen, designeren og bloggeren Camilla Abry viste frem sin denimkolleksjon for kleskjeden Cubus i dag tidlig for pressen.

Samboeren til Moods of Norway-designer Peder Børresen er jeansdesigner for Cubus – og elsker selv å gå i olabukser.

 - Alle har et forhold til jeans, og alle drømmer om å finne den perfekte jeansen. Nettopp derfor er det utfordrende og designe bukser som sitter perfekt, sier designeren til STYLEmag.

Blant favorittene er jeansene i boyfriend-stil, en snekkerbukse som finnes både i lys og mørk denim, og "Tomboy"-shorts.

 - Jeg elsker alt av boyfriend-jeans, og bruker selv "Tomboy"-jeansene i alle vasker.

Hvordan vil du style dine boyfriend-jeans?

 - Jeg liker å spille på kontraster, og kjører på med litt stæsj når jeg bruker boyfriend-jeans. I dag har jeg stylet mine med pumps fra Alexander Wang og en enkel, svart T-skjorte.

Les også: Nå er det tid for jeans!

Trenger ikke kjærestens boyfriend-jeans!

BOYFRIEND-JEANS: Camilla Abrys favoritt fra sin egen jeans-kolleksjon fra Cubus er de i boyfriend-stil. På dagens pressemøte valgte hun å style de med sexy sandaletter fra Alexander Wang. Foto: Celine I. Aagaard.

Kolleksjonen består av 8 passformer, totalt 54 varianter for dame. Cubus kommer også med en egen linje for barn og herre. Totalt sett 100 varianter.

Trenger ikke kjærestens boyfriend-jeans!

CUBUS JEANS: Camilla Abrys jeanskolleksjon for Cubus består av 8 passformer i totalt 54 varianter. Foto: Produsentene.

Har du hentet litt inspirasjon i eget klesskap også?

 - Det blir jo noe, men kolleksjonen er stor, og består av mange stiler, så her har det vært mange inspirasjonsreiser jorden rundt. Kolleksjonen består av en miks av vintage, street style, catwalk, egne utviklinger.

Hvordan skal denimshortsen sitte i sommer?

 - Vi sikter bredt, men boyfriend-trenden er gjeldene også her. Jeg liker 90-talls looken, sier Camilla.

Jeg antar dere allerede jobber med ny sesong?

 - Ja, høst er ferdig, så vi begynner på kolleksjonen for SS15 om to uker.

Blant de mest populære designene er også et par skinny-jeans, og det er ingen tvil om at det satses stort på jeans denne våren. Jeansmerkene Never Denim og Diesel har også utviklet skinny-jeans som skal sitte perfkt til kroppen. Bik Boks jeansmerke Never Denim lanserte i går en jeans som man, i følge produsenten, kan utføre yoga i.

Les også: Slik styler du boyfriend-jeansene til hverdags og fest!

Trenger ikke kjærestens boyfriend-jeans!

NEVER DENIM SUPER SOFT: I går lanserte Bik Boks jeansmerke Never Denim sin nye jeans, som skal være så myk og elastisk at man behagelig kan gjøre yoga-øvelser i buksene. Foto: Produsentene.

– Jenter leter alltid etter de perfekte denimbuksene, og hos Never Denim er det modellen Super Soft som gjelder denne våren, i følge Never Denim.

TEKST & FOTO AV CELINE I. AAGAARD

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer