Treningsklær:

Treningstøyet som er greit å ha når det blir kaldt

I tillegg er det ganske fint å se på!

TRENINGSKLÆR I KULDEN: Har du funnet fram treningstøyet til vintersesongen? Slapp av, vi har funnet det for deg! Foto: Scanpix
TRENINGSKLÆR I KULDEN: Har du funnet fram treningstøyet til vintersesongen? Slapp av, vi har funnet det for deg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da jeg skulle ut og trene i morges viste gradestokken 2 varmegrader (!) - noe jeg ikke var helt forberedt på. Det er jo ikke lenge siden vi satt ute og solet oss i flere timer. Men der har du Norge i et nøtteskall. Været forandret seg plutselig over natten, og da må man bare tilpasse seg det.

I dette tilfellet gjelder det treningstøygarderoben i første omgang. For min del var det ingen tvil om at den trengte en aldri så liten oppdatering da jeg måtte kle meg varmere i morges. Men samtidig er det ikke sånn at du må pakke deg fullstendig inn. Å finne den gode balansen mellom varmt og kaldt er ikke så lett, men under har vi plukket ut treningstøy som kan hjelpe deg dit. Psst: Les hvorfor du bør ha flere par joggesko her!

Og når du har gjort det, kan det også være en idè å ta en titt på hva slags farger og mønster du liker. Da jeg skulle kikke gjennom nettbutikkene etter treningstøy, var det tydelig at ulike grønntoner, pastellfarger, burgunder og litt lilla var farger som dominerte utvalget. Noe som kan bli så fint om du kombinerer det sammen også! Sjekk ut kollasjen under om du finner noe som faller i smak - vi har allerede klikket hjem et par ting!

LES OGSÅ: Har du hørt om hot yoga? Dette er fordelene med å trene i 38 grader!
LES OGSÅ: Derfor bør du ikke vaske treningstøyet ditt med tøymykner
LES OGSÅ: Studie viser at vi blir eldre av å ikke bevege oss

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer