Kjoler

Triks deg partyslank i en fei

Om det er lov til å jukse? Selvsagt!

GIR EN GLATT OG SYLSKARP SILHUETT: Ja, med en såkalt shape-kjole under den lille sorte, holder du inn og former overkroppen, samtidig som både rumpa og brystene får et lite løft. Denne hold-in-kjolen som vår flotte modell har på seg, koster 800 kroner, og er fra Change.  Foto: Sara Johannessen / KK
GIR EN GLATT OG SYLSKARP SILHUETT: Ja, med en såkalt shape-kjole under den lille sorte, holder du inn og former overkroppen, samtidig som både rumpa og brystene får et lite løft. Denne hold-in-kjolen som vår flotte modell har på seg, koster 800 kroner, og er fra Change. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nå som det nærmer seg jul, er det mange anledninger til å trekke i finstasen. Likevel er det en hektisk tid, og de færreste av oss kan surre rundt i timesvis på jakt etter det perfekte antrekk.

Heldigvis finnes det en festoppskrift som alltid funker, og som gjør at vi føler oss vel på fest, gang på gang, helt uten de største anstrengelsene.

Og hva ønsker vi oss, egentlig? Jo, en fin kjole som sitter pent på kroppen, uansett hva slags fasong vi har, og et par lekre hæler som gir oss en langstrakt og flott holdning.

Her er tre-trinns-guiden til deg som skal på fest i farta...

1. Velg riktig undertøy

På samme måten som at kjolen gir deg stilen, vil riktig undertøy gjøre underverker for figuren og antrekket. Du får en jevn silhuett, et ekstra løft og usynlige kanter.

En shape-up-kjole er spesielt fin å bruke under figursydde og ettersittende kjoler. Du unngår overganger, og får myke og runde former.

Den er å få både med og uten innebygget bh. Til en partytrang kjole, vil du få myke runde former med en shape-up-kjole under.

Til et skjørt, er et shape-up-skjørt perfekt. I denne får du form på baken og holder det som eventuelt måtte bule utover linningen, i sjakk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer