Strømpebukse

Triks som gjør at strømpebuksen ikke rakner så lett

Visste du at det er lurt å fryse dem ned?

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nå er det absolutt for kaldt til å gå ute med bare legger, og da er strømpebuksen et fint alternativ til bukser og lignende. Men, det er vel kanskje ikke et plagg som har gjort oss mer frustrerte til tider.

Det er ikke lenge igjen før vi går i gang med en sesong fylt med festligheter, og da oppstår det ofte et problem som du antakeligvis kjenner deg igjen i.

Du sitter der på sengekanten og trer på deg strømpebuksen. Plutselig merker du et bittelite hull - og dermed brer panikken seg over deg. Det bittelille hullet blir fort til et stort problem, og da er det ikke mye annet å gjøre enn å få tak i en annen strømpebukse.

Nå har det seg faktisk slik at du kan unngå dette strømpebukseproblemet! Det finnes nemlig visse tips og triks som gjør at krisen kan unngås. 

LES OGSÅ: Her rakner det for Mette-Marit

Bruk hårspray

Hårspray kan brukes til mye mer enn bare frisyren din. Ta på deg strømpebuksene og spray dem deretter med hårspray på stedene hvor det er mest sannsynlig at det kan komme et hull som tær og knær.

Hårsprayen gjør at fibrene i strømpebuksen lukker seg og slik holder den seg lengre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer