- MARKERT MIDJE ER NØKKELEN: Det ser bare mye finere ut, sier suksessdesigner Nina Jarebrink.  Foto: Per Ervland
- MARKERT MIDJE ER NØKKELEN: Det ser bare mye finere ut, sier suksessdesigner Nina Jarebrink. Foto: Per Ervland Vis mer

Nina Jarebrink

Triksene kroppen din vil elske

Nina Jarebrink vet hvordan kvinnekroppen skal kles opp.

Publisert
Hvordan framhever du dine beste sider? Dette er vel noe de aller fleste er interessert i å vite.

For Nina Jarebrink (31) er svaret ganske enkelt: Vis fram midjen.

SE OGSÅ: Skjørtet som gir deg flottere figur

DESIGNER FOR KVINNER: Nina Jarebrink er ikke bare designer av kvinneklær, men designer virkelig for kvinnekroppen. - Jeg prøver alltid å lage klær som skal være flatterende for alle kvinner, sier hun.  Foto: Per Ervland
DESIGNER FOR KVINNER: Nina Jarebrink er ikke bare designer av kvinneklær, men designer virkelig for kvinnekroppen. - Jeg prøver alltid å lage klær som skal være flatterende for alle kvinner, sier hun. Foto: Per Ervland Vis mer

Kan triksene

Svensken, som har base i Oslo, er favorittdesigneren til både norske og internasjonale stjerner. Og det er nok ikke uten grunn.

- Jeg prøver alltid å lage klær som skal være flatterende for alle kvinner, enten du er stor eller liten. Og jeg tenker mye på at det skal se bra ut på kvinnekroppen når jeg designer, sier Jarebrink til KK.no.

- Markert midje er nøkkelen. For eksempel har så å si alle bukser og skjørt jeg lager høye liv. Det ser bare mye finere ut.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


EFFEKTPLAGG: (F.v) Fuskepelskåpe med knytting i livet, flaskegrønn kjole med draperinger i midjen, den lille sorte med chiffonpartier i livet og strikkekjole med kontraststriper som framhever figuren. Foto: Per Ervland
EFFEKTPLAGG: (F.v) Fuskepelskåpe med knytting i livet, flaskegrønn kjole med draperinger i midjen, den lille sorte med chiffonpartier i livet og strikkekjole med kontraststriper som framhever figuren. Foto: Per Ervland Vis mer

Figureffekt

KK.no fikk en titt på Jarebrinks høstkolleksjon - se bildeviser nederst i artikkelen - og det er bare til å glede seg. Så å si alle plaggene har en figurflatterende effekt.

Fuskepelskåpen har selvfølgelig belte i livet. Strikkekjolene har kontraststreker som skaper timeglassfasong. Kjolene har draperinger eller andre effekter i siden som gir illusjonen av en smalere midje.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


MARKERT LIV: Enten det er i form av et belte eller en underdel med høyt liv - midjen skal framheves. Foto: Nina Jarebrink
MARKERT LIV: Enten det er i form av et belte eller en underdel med høyt liv - midjen skal framheves. Foto: Nina Jarebrink Vis mer

«Old Hollywood»-glamour

Og de feminine formene er helt i tråd med høstens inspirasjonskilde.

- Kolleksjonen er inspirert av filmen The Killers fra 1946 med Ava Gardner og Burt Lancaster. Den skal være vakker, men samtidig litt farlig. Litt «old Hollywood»-glamour, forteller Nina.

- Det blir mye sarte, tynne og lette stoffer – gjerne kombinert med grovere strikkeplagg for å skape spennende kontraster.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


ANVENDELIG: Omslagskjoler er nydelig på de aller fleste, og denne kan enkelt dresses opp og ned, ifølge designer Nina Jarebrink (bildet). Foto: Per Ervland
ANVENDELIG: Omslagskjoler er nydelig på de aller fleste, og denne kan enkelt dresses opp og ned, ifølge designer Nina Jarebrink (bildet). Foto: Per Ervland Vis mer

Dette blir bestselgeren

- Hva tror du blir bestselgeren?

- Det blir nok omslagskjolen i gull, som jeg har på meg i dag. Alle bare elsker den. Den er sexy, uten å være for mye siden den har lange ermer og knelangt skjørt, sier Nina.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Den gylne omslagskjolen kan du like gjerne bruke på middag hos svigers som på nyttårsfesten.

Dress den ned med et par sorte strømper, ankelboots og et bredt belte om dagen - og når du skal pynte deg ordentlig, kan du smelle til med et par lekre stiletthæler med spiss tå.

SNIKTITT: Nina Jarebrink høst 2012


Kolleksjonen vil komme i salg fra og med neste halvår. Plaggene koster mellom kr. 399 – kr. 4599.

Vårmote 2012

Men før høst kommer vår. Sjekk ut KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize og Morris.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer