Mørke Ringer

Triksene som fjerner mørke ringer og poser under øynene

Det er ikke rart du blir litt sliten i jula. Dette kan redde trøtte øyne!

FJERN MØRKE RINGER: Som mange andre har du nok godt for en lys, hudfarget concealer for å fjerne mørke ringer og poser under øynene. Det er faktisk slik at oransje er fargen du bør gå for. Les hvorfor og få mange andre tips nede i saken! Foto: Shutterstock / Goodluz
FJERN MØRKE RINGER: Som mange andre har du nok godt for en lys, hudfarget concealer for å fjerne mørke ringer og poser under øynene. Det er faktisk slik at oransje er fargen du bør gå for. Les hvorfor og få mange andre tips nede i saken! Foto: Shutterstock / Goodluz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Denne sesongen er fylt med fest og feiring, og vi ender ofte opp med å være våkne til langt på natt. 

Det er derfor ikke akkurat overraskende å se de mørke ringene under øynene når vi våkner opp dagen etterpå, men det er like irriterende hver gang og vi vil gjerne fjerne de. Snarest! 

De fleste tyr nok til sminkepungen og drar opp en hudfarget concealer. Men har du noen gang tenkt på at den ikke har den effekten den burde ha?

Det har seg nemlig slik at en oransje concealer skjuler mørke ringer under øynene, ikke de lyse vi er vant med.

LES OGSÅ: Ingenting ødelegger huden mer enn dette

Oransje utfyller blått

Komplementærfarger er farger som står direkte overfor hverandre i den såkalte fargesirkelen. Det vil si at disse to fargene utfyller hverandre til en helhet.

Synes du at de mørke ringene under øynene er sjenerende, kan du som du ser på bildet av fargesirkelen altså bruke en ordentlig oransje concealer på området under øynene, dette vil nemlig nøytralisere det blå.

- Det skal ikke mye produkt til før du får den ønskede effekten, så bruk ekstremt lite og kun på områdene hvor det er blått, sier Tone vid Skipá, skjønnhetsansvarlig i KK og HENNE.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer